Men...men

Mycket händer hela tiden känns det som. I dag blir det utgång. Ska ut och käka med några kompisar tror jag, sen blir det 245 årsfest och krogen. Linda är ju hemma nu och då får man passa på att följa med. Skulle haft klassfest men det blev inte av för vi hade ingenstans att vara. Hoppas det blir en annan gång bara. Men som sagt får nog trevligt i kväll.

Måste egentligen plugga men...skulle ha gjort det i fredags då jag struntade i föreläsningen men.....min käre sambo var hemma så vi åkte och handlade i stället och hann även med några julkappar så nu är brorsan och svägerskan klara. Inte så många kvar. Vet vad jag ska köpa till de andra med tror jag. Frågan är bara vart vi ska fira jul, verkar krångla det där. Men egentligen så är ju vi en egen familj nu så vi kan ju fira hemma och sen är det någon som vill komma så fine, men vet inte om vi har lust att åka runt överallt, men som sagt får väl se, jul blir det iaf.

Fick förresten godkänt i förra kursen det känns mighty gött kan jag lova. Synd bara att den här kursen ska vara så himla tråkig, men som sagt jag räknar ner veckorna.

Har satt upp de flesta julgardinerna och stakarna, några e trasiga så det behövs bytas lampor på dom. Sen ska vi fixa el till alla våra ljusslingor. Har en känsla av att grannarna kommer bli tokiga, för det är en del.

En till grej: Ska på Robbie Williams i juli. Fick inga biljetter till första konserten, men gick vidare i kö till nya konserten, härligt 2 utsålda ullevin inte illa. Ska bli skoj!

Nu ska jag hoppa duschen tror jag!! *Hoppar i väg*

Kommentarer
Postat av: Ida

Tack gumman! =) DÅ vet jag! ;o)
Mej läser din med! *nicka*

Ta hand om dig!!
*stor kram*

2005-11-30 @ 07:59:13
URL: http://wiberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0