Lördag kväll

Sitter här framför datorn och glor. Har precis sett hur Sverige förlorar i fotboll mot Ungern? Så bra var minnet i dag haha. Har bakat en massa bullar också, närmare 5 plåtar med bullar. Skulle ha pluggat, men icke. I morgon ska jag göra det, har inget val det måste bli gjort. Det jag ska göra är: Skriva ner berättelsen till berättarforum och skriv om personens reflektioner, skriv in en massa på skolbloggen, skriv klart svenskan, samt skriv processdagbok. Har en massa att göra i morgon. Lär få sitta hela dagen. Ska gå tipspromenad med tänkte jag, får se vad jag hinner. Är så mycket bra på tv:n på söndagar med.

Måste prioritera skolan, jag är allt en slapptask jag. Hmm hur ska detta gå. Har iaf ringt till Turid nu, har ju inte fått min lön för september månad än, men hon betalar ut den den 17:e. alltså nästa måndag om en vecka typ, tills dess får jag klara mig, det gör jag nog med. Behöver dock fylla på busskortet med 700 spänn, men det e lugnt.

Skönt att höra att människor är ångerfulla ibland, gott som fan att se. Njuter riktigt. Vissa får helt enkelt skylla sig själv.

Ska klämma i mig en bulle till, sen ska jag sätta mig och läsa klart en bok och skriva lite om den. Har en massa att göra som sagt. Var förresten hos svärfar i dag och käkade. Såg svägerskans nya bil, jättefin var den. Kul för henne med en fin bil. Jaja, nu ska jag dra vidare. So long!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0