Året som gott

Nu är nyår över. Det var helt okej fick träffa gumman min iaf, det var huvudsaken. Men jag kan säga att det hände en del grejer under kvällen som jag reagerade ganska starkt på. Herregud vilka människor det finns alltså. Kvällen var helt klart intressant.

Nu har älsklingen börjat jobba igen, nu är det bara jag och Felix hemma och på onsdag börjar skolan för min del igen. Men bara två dagar den här veckan, så det blir en mjukstart iaf.

Ska åka och klippa lillgrisen en dag den här veckan tror jag, det börjar behövas han är långhårig nu som bara den. Pappan hans har alltid klippt honom förut, men nu behöver vi nog ett proffs för att få ordning på detta rufsiga lilla huvud:) Får se hur det går, men det fixar sig nog det tror jag.

Jaha för att summera året kan man säga vad? Ja jag vet inte jag. Har pluggat en del först på komvux, i somras var jag på U2 med Linda det var helt klart en av årets bästa händelser. Sen började jag på Universitetet det var stort. Sett min son fylla 2 år och köpt en ny bil, fått en tvättstuga och ett nytt datarum. Det är väl typ det, har fått må bra och umgås och ha roligt ihop men vänner. Har det varit ett bra år då? Jaa det har det absolut varit.

Vet inte vad jag mer ska skriva, kanske uppdaterar senare.

Åkte på värsta viruset på datorn. Nån hackade sig in i den. Värsta läskigt, han/hon satte i gång min kalkylator och började skriva massa siffror och grejer. Jag fick panik. Men nu är det fixat, ska bara lägga in lite program igen. Älsklingen har suttit här med datorn hela kvällen. Han är snäller han! Nu vet jag vad jag INTE ska göra på nätet hehe.

Felix är klippt med förresten. han var jättesnäll hos frisören och satt alldeles stilla. Han har numera kort kort hår. Vackrast är han, men blev helt plötsligt såå stor.

Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0