Robbie here I come

Jaha så sitter man här igen då. Ska nog snart sova, blir nog till att se lite Sex and the city innan jag somnar bara. Eller kanske Prison break som jag håller på och ser med Kim nu. Har 22 avsnitt hemma som bara väntar på att bli sedda. Ruskigt bra serie det där.

Idag har vi varit hemma hos svärfar och käkat mat och umgåtts, det var muchos nice som vanligt.

I morgon åker jag, Mia och Linda till Göteborg. Jag och Mia åker samma tåg och Linda möter upp oss där nere. Det blir till att åka till lägenheten (brorsans) där vi ska bo, sen in till stan och käka nånstans, sen kanske snikens kulle (ja vem kan få nog av Robbie). Sen på söndag blir det en del shopping och sen på kvällen Robbie Williams! Sen åker vi hem på måndagen igen, då fyller jag även 25 har jag hört. Det blir en massa underbar kvalitetstid med mina vänner, ska bli underbart. Bara tänka på sig själv. Men jag kommer att sakna min lilla prins det kommer jag. Men vi ses ju snart igen, han kommer att ha det mysigt hemma med pappa så det så.

Annars händer det inte så mycket just nu, Kimpa har semester så vi är hemma och har det allmänt skönt bara, nästa helg blir det stor fest här hemma, ska bli riktigt kul faktiskt.

Nu ska jag gå och packa eller inte hehe. God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0