Sommarlov:)

Nu är det nästan sommarlov för mig. Ska bara komplettera lite och skriva ommin egen utveckling, samt ta igen 2 dagars praktik så är allt klappat sen. Skönt, men samtidigt lite tråkigt. Jag är hellre på jobbet och i skolan än hemma. Det lät kanske inte så bra, jag är givetvis gärna hemma. Men jag behöver det sociala, så är det bara.

Idag har det varit lite kaos, ska inte skriva för mycket, kan bara nämna att vi letat halvt ihjäl oss efter en person och ringt runt och skämt ut oss till både den ena och den andra. Men allt löste sig till slut som tur var.

Till helgen blir det grillkväll tror jag och sen på lördag tror jag att det blir utgång. Om det inte blir på fredag det med, det är inte riktigt bestämt än, men kul ska det bli. Min lail kommer hem, nice det.

Vet inte vad jag mer ska skriva. Håller just på och smider planer för sommaren. Ska åka till gbg i ett par dagar med 2 kompisar, vi ska gå på Robbie Williams, umgås och ha det bra. Längtar en hel del dit faktiskt. Sen blir det Kolmården ett par dagar med familjen. Annars vet jag inte, ska passa på att umgås med både familj och vänner en hel del. Sen 25-årsfest för mig och Kim är det tänkt. Kanske lägga om taket på huset med, mindre roligt men så är det att ha hus.

Känner mig lite som en dålig mamma ibland faktiskt. Skriver ofta om att jag ska på fest hit och dit. Antar att det låter värre än vad det är. För det mesta sitter jag givetvis hemma med min familj. Men ibland blir det party med vännerna. Så vill jag ha det. Jag är ju ung och dom flesta av mina vänner är singlar och då blir alternativet att ha fest för att umgås och jag välkomnar det alternativet det är trevligt. Jag blir ingen sämre mamma för det, snarare bättre för att jag mår bättre av det. De flesta av mina kompisar har inga barn och dom som har det är faktiskt ganska tråkiga. Inte snällt sagt av mig kanske, men det är sant. Innan jag fick Felix trodde jag att jag skulle umgås mest med de kompisarna som hade barn (vi fick alla barn samtidigt), men så blev det aldrig. Jag har mycket mer gemensamt med som utan barn. Jag säger inte att dom ska gå ut oftare absolut inte, alla gör som dom vill. Men inte behöver väl att varamamma vara likamed tråkig?

Nej jag är väldigt nöjd med mitt liv. Men det beror nog på att det bor så många underbara människor i det. Min familj, mina vänner ja alla, underbara som bara den. Det hoppas jag att ni vet om att jag tycker!

Nu slutar jag svamla tror jag. Kram och godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0