Helgen var grejt!

Jaha så var helgen över igen. Men vad gör det när det kommer en ny om bara 5 dagar? Har haft en utomordentligt bra helg. I fredags var jag hemma och såg på film med hun men jag somnade givetvis efter en kvart eller nåt trött som jag var men tanken var god.

Igår var jag på Charlie och Mickes 25-årsfest. Det var riktigt trevligt. God mat och jättefint ordnat alltihop och jesus vad mätt jag blev ja man tog ju 2 portioner såklart haha. Och sen hade dom ju en karaokemaskin eller ja anläggning iaf som jag efter en stund blev riktigt tänd på. Först kände jag att nja vet inte riktigt jag men sen kände jag annorlunda efter att folk hade börjat testa den lite smått. Kan inte säga att det var för att jag blev onykter för det var jag aldrig men jag fick en kick. Sen slutade det med att vi stod där i flera timmar jag och Linda och några andra grabbar, stundtals flickor med. Vi stod säkert där i nästan 4 timmar och jag hade lätt stått ett par timmar till men men. Så jäkla kul var det vi röjde fett. Tack vännen för det! Jag hade superskoj!

Natten efter var inte riktigt lika kul kom hem vid 3 ungefär och skulle lägga mig att sova och då låg Felix mellan oss helt okej förvisso men Diza började fräsa och sjunga sin klagosång när Fleeze kom in i rummet så hon väckte Felix och då var klockan halv fem på morgonen och han tänkte gå upp lite tidigt tyckte jag. Sen hade jag jordens mensvärk trodde jag skulle avlida där ett tag, krampade och gjorde så att jag nästan kräktes. Det är en jäkla tur att det finns painkillers säger jag bara. Tillslut somnade jag och fick mig ett par timmars sömn iaf.

Började dagen med en tipspromenad med Familjen, Linda och mamma lite lättare frågor denna gång men mest bara skönt med luft. Sen gick vi till lekparken med Felix och sen till mamma och pappa och åt mat och efterrätt. Brorsan är ju hemma i helgen så man får passa på att träffa honom lite då med. Och nu är vi hemma och Felix har precis duschat ska snart lägga honom sen ska jag förbereda mig inför imorgon. Ska ha praktik i 4 veckor nu så det blir fullt upp men jag ser fram emot det. Har saknat en del av personalen faktiskt. Mm det blir nog väl ska bli kul att komma ut och lära sig saker i praktiken.

Kvällsmat tror jag bestämt, alltid ska man äta haha. Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0