En jädra massa svammel

Tänkte uppdatera, men tror nästan att jag är för trött för att kunna stava iaf stava rätt, så ni får ha överseende med detta. Idag har det hänt precis ingemting. Nästan sant, var hos svärfar en stund det var trevligt för all del, men typ det ända som hänt på hela dagen. Har haft en sån där "I cry my eyes out" dag idag. Bara bölat och varit ledsen över diverse saker. Men efteråt känns det alltid bättre, det är nog det mesta med att vara så blue att efteråt känns livet hoppfullt igen.

Satt och var effektiv och pluggade en stund hos svärfar med, men shit jag tyckte att det var lite svårt att hänga med i texten jag läste. Kim förstod han men inte jag. Fan varför kan inte jag få vara född med hjärna, som pappa eller bror. Antar att jag står för humorn och det sociala men ändå. Ibland känner jag mig hopplöst seg i huvudet.

Imorgon blir det till att veckohandla, städa huset och plugga. Vanliga typiska saker som måste göras på söndagar men ack så trist. Vill ha spänning men orkar nog inte med det riktigt. var bjuden på 2 fester idag men orkade absolut inte gå på nån av dom hade ingen lust heller för den delen. Segast i stan ge mig lite banan. Det märks att jag är trött va? Åh säng säng säng sova sova säng.

Let´s put an end to my svammel.

Uppdaterar när jag är lite piggare istället. Vill bara passa på att säga att jag har världens bästa studiegrupp i klassen. Underbart gulliga är dom och så roligt som vi har tillsammans. Nu fick jag fram nåt vettigt iaf.

Kram och gooonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0