I feel good

Jisses vad glad jag är nu. Jag lever och jag mår bra dessutom har jag en sjuhelsickes tur som har en underbar familj och en massa underbara vänner i min närhet. Jag är faktiskt välsignad och det gör mig lycklig. Sen finns det såklart en annan anledning till min lycka. Och nej jag är inte gravid haha, brukar vara det folk gissar på men icke. Men allt är bra jag och Kim har det fortfarande hur bra som helst och ja allt är toppen. I morgon kommer det en massa underbara vänner hem till mig för att ha godisparty som C benämnde det, en bra benämning tycker jag.

Igår var jag och hälsade på i Mias nya lya, jättefin var den och sen fick man träffa den nya killen med och Charlie alltså sånt är trevligt och bidrar till ökat humör (bra alltså). Idag är jag hemma med Felix skulle egentligen ha haft bild men läraren var sjuk så jag blev hemma istället och inte mig emot speciellt inte när det är fredag. Så idag blir det till att städa och göra fint inför imorgon. Kim och Felix ska sova hemma hos farfar när jag har mitt godisparty imorgon, det är bra så slipper vi störa dom då speciellt Felix så det känns bra.

Annars får helgen gå till att läsa och umgås med familjen samt att gå en tipspromenad på söndag. Ja detta blir en bra helg det känner jag på mig.

Låt detta funka nu då!!

*skuttar iväg*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0