Livet är underbart!

Mm nu är livet underbart, just nu helt underbart. Jag tycker visserligen att livet är härligt för det mesta. Vad är anledningen till denna lycka då? Ja svaret på den frågan, hmm ja det finns många bra svar på den frågan. För det första jag har världens gulligaste son, helt underbar liten varelse på 3 år. Han är alltid nöjd med vardagen och allt är bra. För det andra min älskade sambo/pojkvän/Kim ja han är oxå helt underbar. Rar, snäll och go och min. Jag är så glad att jag har honom och idag sa han en sak som fick hela mig att smälta, nåt jag har väntat på men som han inte riktigt uttryckt på det sättet förut, vi är helt överens. Sen funkar det bra i skolan just nu, jag har en underbar studiegrupp måste jag säga den bästa jag någonsin haft. Är ihop med 4 underbara tjejer och vi har planerat en klassfest och en filmkväll det ska bli mysigt som bara den.

Nästa helg är det party hos mig sånt där homeparty kan bli hur roligt som helst tror jag. Tjejer, prylar och vin kan det gå snett? Tror inte det.

Har redan tagit helg jag, är otroligt skönt. På lördag kanske det blir utgång, vi får väl se hur jag känner mig och om jag orkar. Är en riktig slappis om kvällarna numera när jag är i skolan hela dagarna men skulle vara skoj att umgås med kompisarna det var ett tag sen nu vi var ute sist.

Idag skulle jag vara smidig och åka hem tidigt tänkte jag och smet ifrån flickorna, sen när jag kommer till kristinehamn så åker min buss till Bäckis så det var bara att vänta 3,5 timmar till nästa buss. Lite typiskt, men kom på att älsklingen inte hade nån matlåda så jag ringde till honom och vi bestämde lunchdejt och gick och käkade god mat, trevligt och så fick jag pussa lite på honom mitt på dagen med.

Såg på Wallander, brandvägg eller vad den heter igår. Kim kom och satte på den efter fotbollen var slut så halv elva såg vi den och jag var så jäkla trött att jag fattade inte så mkt och slutet var helt knepigt....Kim spelade med och sa att det var ett bra eller spännande slut fattade först idag att han drev med mig eller nåt måste finnas en uppföljare för det var inget slut att ha ju:) Hur som helst ska kanske se uppföljaren ikväll då eller så eller del 2.

Nu svammlar jag märker jag, dags att lägga ner och lägga Felix om inte annat. Vi ska vara hemma imorgon och bara mysa!

Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0