Världens bästa

Jäkla räkningar alltså, detta gör mig mycket deprimerad. Pengarna bara flyger iväg känns det som. Inge mer godispartyn heller, det var mer jobbigt än givande kan jag känna så här i efterhand. Sen är det meningen att alla pengar ska komma in nu, ja jag ska ju samla in dom. Orkar dock inte tjata på några utan det får dom sköta själva, men viss påminning får jag väl bistå med förvisso *suck*.

Annars så är allt väl är hemma idag. Sov ju hemma hos Mia natten till fredag för att det var klassfest, trevligt men synd att fok drog efter bara 3 timmar, innan halv elva hade alla gått hem det var lite synd när en annan hade fixat övernattning och grejer, men fick ju umgås lite med lillfia iaf alltid trevligt. Sen följde hon med mig hem och vi åt på kinan igår sen hade vi filmkväll här hemma.

Idag var jag ute och gick i skogen med mamma och Felix, det var riktigt skönt faktiskt. Har inte ens kollat om det är nåt som ska pluggas tills i veckan det enda jag vet är att vi ska lära hela klassen en sång, jag och Mia ska göra det. Kommer inte att bli kul då jag inte gillar att sjunga högt nästan själv, dum uppgift tycker jag faktiskt. Sen nästa vecka ska jag ut på praktik i 4 veckor! Ska försöka byta ställe men har inte hört nåt från samordnaren så det är väl bara att gå dit.....

Kom på en annan sak att ta upp. Jag här världens bästa man, min kimpa, min kärlek, mitt allt eller rättare sagt han och Felix är mitt allt. Älskar dom nåt otroligt. Allt funkar så bra här hemma nu, alltså det är så mycket kärlek och respekt här. Vi har det underbart just nu. Barn nummer 2 skulle göra det hela fullkomligt, hoppas det händer snart!!!

Nu ska jag gå och sova för klockan ska ju dras bakåt snart och det betyder att Felix är på benen en timme tidigare, men vad gör det? Imorgon stundar tipspromenad, familjemys och plugg.

Sov gott!

p.s Tack för kommentarerna Svenne! d.s

Kommentarer
Postat av: Anneli

Jag brukar säga att det är alldeles för mycket månad kvar i slutet av pengarna! Det suger verkligen!

Kramis

2006-10-29 @ 21:15:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0