Jag är för fet för ett fuck

Jag måste vara den osmartaste människan på denna jord. Eller ska man kanske säga den mest dumma ja inte vet jag. Nu har jag gått ner 11 kg och vad gör jag då? Jo jag äter smörgås på smörgås, massa godis och choklad och glass. Lite mer sött och sen har jag väl gått upp alla dom där jävla kilona igen. Kanske låter som ett litet problem men för mig är det inte det. Lovade ju mig själv att aldrig väga så där mycket igen. Har ju fortfarande ett antal kilo att gå ner innan jag är klar. Har ju köpt en massa kläder som jag kan ha nu, men fortsätter jag att mumsa i mig som jag gör nu så kan jag aldrig ha dom sen. Men just nu är det riktigt svårt att hålla sig ifrån allt vad sötsaker heter. Har ju börjat jobba igen och imorgon får vi en stoor beställning med godis och chokladbollar till jobbet. Hur ska det gå? Jag ska göra mitt bästa att hålla mig ifrån den, får ladda upp med frukt som jag får äta om jag blir sugen. Vill inget hellre än att gå ner i vikt ju. Tittar på mig själv och blir både förbannad och äcklad av det jag ser. SKÄRPNING PÅ MIG!

Håller på att bli sjuk med tror jag. Har riktigt ont i halsen och det är nog inte så konstigt vart man än går så tycker jag att jag träffar på förkylda människor, blir ju så när hösten kommer. Funderar på att vara hemma från skolan imorgon. Men vi får se hur jag känner mig i morgon. Men känner jag mig så här så är jag nog hemma. Blir en lång dag i morgon. Ska vara i skolan klockan nio vilket innebär att jag åker hemifrån vid halv åtta sen åker jag direkt till jobbet vid 5 då jag slutar vid 4. Så jag åker 7.30 och kommer hem 21.00 blir lite väl jobbigt om jag känner mig så här dålig imorgon. Jaja får sova på saken och se hur det känns imorgon.

I kväll ville inte Felix somna, han ropade att det var en geting i hans rum. Men jag hittade ingen geting, sen när jag trodde att han somnat så kom han ut ur sitt rum och sa att getingen hade kommit tillbaka. Tillslut hittade Kim en typ av fluga där inne som förmodligen hade stört honom, lillkillen han är så gullig. I går var fotografen på hans dagis och då hade han ramlat och slagit i läppen i asfalten precis innan stackaren, så han har ett fint rött märke på läppen på kortet skulle jag tro. Men det spelar ingen roll han är söt ändå.

Utgång i helgen, eller ja iaf restaurangbesök med mina kompisar. Får se om jag hänger med till krogen sen, är inte så säker på det jag. Kim ska med också och han åker nog hem efter att vi har käkat så jag följer nog med honom hem. Lugnast så och smidigast med.

Nu ska jag dimpa ner i sängen tror jag, skönt det ska bli.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0