Skola och sexparty

Sitter hemma och pluggar idag läser ett kompendie om skillnader mellan skola och särskola, intressant faktiskt. Nu har Kim fått magsjuka och feber med så han är jättedålig och ligger bara i sängen, ynkligt värre. Men visst mår han dåligt det märks på honom. Hoppas bara att jag slipper, bara jag kvar nu, men jag brukar slippa undan. Har ett sjuhelsickes immunförsvar inte många baciller som tar sig in där inte.

Veckan går i skolans och pluggandets tecken jag kommer att behöva spendera en hel del eftermiddagar åt grupparbete, har en massa att göra nu och kursen är slut om mindre än 2 veckor. Men jag tycker fortfarande att det går bra och att det är roligt. Det enda negativa är att vi bara spenderar tid i de studiegrupper vi är i och eftersom vi har så få lektioner (9 i veckan) så lär man inte känna resten av klassen, det är lite synd. Men det blir väl bra snart antar jag vi ska ändå gå tillsammans i ett helt år nu.

Blev bjuden på vinprovarkväll och sexparty i helgen av en bekant. Funderar faktiskt på att gå, och det är hemma hos henne och hon bor bara 2 km härifrån så då kan man ju faktiskt gå dit och hem och få sig lite motion på kuppen. Om Linda kommer hem så går vi antagligen dit. Kul med sexparty med, finns säkert en del roliga saker att köpa så jag ska lätt ha med mig plånboken:) Annars blir det till att vara hemma med familjen och kanske åka på Åtorpsmarkanden och titta runt lite.

Ska hämta Felix på dagis snart så jag tror att jag ska gå och få i mig lite lunch först bara. Tror jag ska värma lita kinamatsrester och mumsa i mig.

En annan sak har hänt som får mig att le, nu är jag kvinna igen, jippie!

Kommentarer
Postat av: micke

spelar zelda 3, till super nintendo alltså. min favorit av alla spelen. hoppas du klarar dig undan mag sjukan, och ha det så kul på sex partyt :)

2006-09-21 @ 15:06:00
URL: http://midnite.webblogg.se
Postat av: Lail

Aha!!! Nu fattar jag ju att detgår och skriva komentarer!! Ja du blir väl aldrig klok på mig som är helt nollställd i denna datorvärld =). Hoppas du inte har åkt på magsjukan än, det lät ju lite tveksamt där i telefonen igår om du skulle klara dig eller ej! Ha de bra min lilla klackis så hörs vi väl ikväll eller senare. Kramar från LL

2006-09-22 @ 10:48:12
Postat av: Anonym

Grattis till att ha blivit en kvinna igen ^_*

2006-09-22 @ 17:02:06
Postat av: Bea

Oops, glömde skriva att det var jag... ^_^

2006-09-22 @ 17:02:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0