Helgen

Dags för lite bloggande från min sida tror jag. Egentligen är jag alldeles för trött för att skriva en blogg men hey nu är det dags. Helgen har varit bra men ganska häktisk. I fredags kom jag direkt hem från praktiken och åkte till dagis för att gå på Felix utvecklingssamtal. Fröken som höll i samtalet visade upp en teckning som Felix hade ritat och jag blev så stolt så jag nästan grinade. Trodde inte ens att han kunde rita en huvudfoting och det här var en bild av han själv med ögon, näsa, mun, hår och kropp, ben, fötter, fingrar och allt och jättefin var den. Blev alldeles tårögd har min fattie gjort den tänkte jag. Hur som helst mötet gick bra. Sen direkt hem för att ta emot svärmor, svägerska och svåger som skulle hälsa på. Kim blev dålig och var tvungen att ligga ner hela kvällen och Felix fick hem en kompis som han röjde med. Så jag fick passa killarna och svärfamiljen fick umgås med varandra, allt blev fel liksom. Var helt slut sen när jag hade lagt Felix efter en dag på praktiken och sen en kväll med uppassning och lek med 2 fyraåringar. Somnade på soffan.

På lördagen tog vi det lugnt, åkte och handlade och sen på kvällen kom Linda och hälsade på och innan dess hade vi mys med film ihop med Felix. På söndagen hade vi städdag och hela huset blev rent. Och sen bar det av mot ett barnkalas, en kompis till Felix fyllde 5 år. Det var trevligt på kalaset och barnen dom lekte och hade kul. Sen hem och då kom svärfar, svägerska och svåger och hälsade på. Jag satt och pluggade och var smått osocial sen när jag väl bestämde mig för att gå till köket och vara trevlig så kommer Felix emot mig i en väldans fart och på nåt sätt så sparkar han upp min stortånagel och jag bara skrek och sprang in i sovrummet och slängde mig på sängen och grät och grät. Det gjorde så satans ont alltså, helt sjukt. Jag bet i strumpan för att det gjorde så ont. Grinade en del och stackars Felix var ledsen och kände sig dum, det var ju inte hans mening och det sa jag till honom att jag förstod men det gick liksom inte att stoppa tårarna för det gjorde så ont som sagt. Blödde massa och nageln var av på mitten men satt kvar. Idag ser det dock bättre ut och jag tror att jag får behålla nageln, men vi får väl se. Sen innan Felix gick och lade sig på kvällen så hann han med att välta 2 blommor i vardagsrummet, så idag var ingen höjdardag för lillen hehe, inte för mig heller för den delen.

Idag har varit helt okej är dock himla trött och har ont i magen. Går över med lite sömn. Hann titta förbi en stund hos fröken C det var trevligt, inte igår om man säger så. När jag skulle gå av vid busshållplatsen närmast henne så funkar inte stoppknappen på bussen fast den fungerade vid hållplatsen innan så jag sa det till chauffören. Då sa han ironisk: "det är förjävligt" Jaja sa jag, jag kan väl gå, det tyckte han nog med, men jag hade ont i tån och så men skitsamma. Men han kan allt vara trevligare jag betalar ju faktiskt för att åka med den där jäkla bussen.

Nu får det räcka för idag! Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0