Helgplaner

"Den är giftig och den smittar ner dig, du har hört den förut så du visslar me mig ba". Sitter och njuter av lite music. Idag har jag klippt älsklingen, dammsugit hela huset och dammtorkat en del. Hunnit in i duschen en snabbis med. En kompis och hennes två barn kanske kommer förbi idag, varav en bebis som jag inte sett förut så det blir kul, men nu ringde hon och de kanske inte hinner hit men det märks som sagt. Felix har fått lunch och sitter och ser på film så nu är det lugnt här hemma, det är det nästan jämt jag har fått ett lugnt barn hehe.

Ikväll ska vi hem till en tjej och sitta och umgås och kanske äta lite Alex kommer och hämtar mig sen så åker vi vidare. Ska bli trevligt. Igår var jag hemma hos Mia i hennes nya crib, det var trevligt och hon var snäll nog att både hämta mig och köra hem mig eller oss det uppskattar jag. Skönt att se att hon trivs så bra med sitt liv och att det går så bra för henne det känns bra att se. Sen åkte jag och Linda in till fröken C och satt där hela kvällen och umgicks det var oxå trevligt, kom hem närmare 2 på natten och då skrämde Kim nästan livet av mig genom att stå gömd bakom ett hörn.

Blev en bra helg det här men jag och Kim går om varandra hela tiden verkar det som. Igår kom han inte hem förrens 19.30 och jag åkte hemifrån en timme senare och nu idag är han borta hela dagen och när han kommer hem ikväll så åker jag iväg igen sen imorgon skulle han bort oxå. Så denna helg hinner vi inte ses alls nästan, får ta igen det nån annan gång men ofta är det ju så att allt händer på en gång. Sen vill jag hitta på så mycket som möjligt innan jag börjar skolan för då har jag inte lika mycket fritid längre. Gäller att passa på liksom. Nästa helg är det jippo i stan med så det ska vi väl på annars är det väl slut sen haha. Sen kommer vardagen igen, men gärna för mig nu har jag varit hemma sen i maj så nu får det räcka. Det är nog tur att jag och Kim ska dela på barnledigheten för nästa barn så slipper jag klättra på väggarna haha.

Träffade två tjejer igår som tyckte att jag var väldigt stor om magen, har inte själv riktigt tyckt det förut men dom kanske har rätt den kanske är stor? Men när jag sitter ner tycker jag att den ser ut som vanligt, men visst är det en rejäl kula nu eller man kanske skulle säga klump? hehe. Bebisen sparkar och har sig en hel del faktiskt magen bara hoppar, det är mysigt. Ska till BM på måndag vi får väl se hur det går.

Börjar sakna älsklingen litegrann han var förbannat snygg förut när han åkte och han luktade riktigt gott oxå:) Synd att vi bara möts i dörren då:( Dags för lunch och en nap tror jag. På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0