Sluta jobba?

Sitter och plöjer några avsnitt av Prison break säsong 2 men hade innan det lånat ut hela säsongen till en klasskamrat som i maj eller nåt i skolan berättat att hon har en del skivor kvar hemma trots att hon trott att hon lämnat tillbaka alla. Så nu fattas det en hel del avsnitt nu när det är så spännande. Visst jag har sett det förut men ändå det är allt lite störande ändå. Tur att vi har beställt andra säsongen på dvd får hoppas att den kommer när det är sagt bara i slutet av augusti. Snart börjar säsong 3 på tv med det ska bli spännande om inte annat! Ser fram emot hösten för skolan och tv:n skull. Såg även fram emot att börja jobba igen men denna gången verkar det vara helt kört faktiskt. Dom har annonserat ut min tjänst nu, visserligen har det hänt förut men då har inte Björneborg inkluderats i tjänsten som det gör nu. Finns inte många procents chans att jag får vara kvar. Ledsamt som bara den, jag har jobbat där i 5 år och älskar både jobbet och alla ungarna som går där. Man kan tycka att en nästan hel akademisk utbildning skulle väga upp mot fritidsledarutbildningen på KPS plus att jag har 5 års efarenhet på stället. Men men jag kan inte göra något åt det känns bara så surt att kanske få lära upp någon annan och att två andra ska sitta där uppe på mitt jobb medan jag sitter hemma runt hörnet och lider:(

Idag har jag förövrigt bara tvättat, det hände en liten olycka i Felix säng i natt så det var bara att slänga madrasskydd, täcke och lakan direkt i tvättmaskinen. Kim får bädda sen när han kommer hem, Felix säng är svårbäddad numera eftersom det är en loftsäng. Speciellt svår för mig som är så osmidig haha.

Annars finns det inte så mycket på dagens agenda alls. Ska hämta Felix sen innan dess ska jag göra lite nytta, sen får vi se om det blir fest i helgen eller inte, det märks.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0