All parenting

Dags för ett litet inlägg tror jag. Idag har vi skrivit in Alice på BVC och mätt och vägt henne idag vägde hon 4190g och var 55 cm lång en stor kicka det! Så hon får i sig mat iaf som jag visste för i måndags vägde hon bara 3900 nånting när vi var på undersökning så hon går upp fint. Sen skyndade vi oss hem och jag bakade en kladdkaka för min förra studiegrupp skulle komma och hälsa på och titta in underverket. Verkligen kul att dom kom, det är 4 underbara tjejer och de hade med sig värsta söta hello Kitty outfiten jeansklänning, strumpbyxor och en tröja och en söt elefant. Hon kommer att bli så söt, herregud va pengar jag kommer att spendera på kläder till henne.

Nu är det lugnt här hemma Felix har en kompis här och dom röjer iof på en del men de har så roligt så det gör inget. Ikväll blir det fredagsmys med Shrek. Imorgon blir det andra planer.

Händer inte mycket annars här hemma mest föräldrar och barn hela tiden tycker jag väldigt mysigt men jag saknar det sociala känner jag men än så länge är det lugnt. Kommer nog träffa några kompisar imorgon iaf. I går var det Lucia på Felix dagis så vi släpade oss dit 7 på morgonen det var fint och mysigt Felix var en söt pepparkaksgubbe.

Alice är ju född 7/12 kl: 22.47 och det innebär att hon missade morfars födelsedag med 1 h och 13 min. När jag berättade för mina föräldrar i april att jag var gravid så var vi på utflykt jag mamma,pappa och Felix och mina färäldrar blev glada över nyheten. Sen på kvällen sen så ringde pappa hem till och hade då funderat lite och sa på skoj (som alltid) att han accepterade detta men att bebisen skulle komma den åttonde december det var ett accepterat datum för bebisen att titta ut. Jag skrattade åt honom men sa att jag hade nog inte tänkt att gå över så länge och han skrattade och sa att den kommer när den kommer. Nu när pappa dog i somras så tänkte jag inte så mycket mer på det men nu när jag gick över tiden så länge så slog tanken mig att det kanske kunde bli på pappas födelsedag, men sen när värkarna började på f.m den 7:e så slog det mig att det kommer nog en bebis den åttonde. Nu fick Alice plötsligt bråttom till världen och kom sent på kvällen den 7:e trots att bm trodde att hon skulle komma tidigast på dagen efter men icke. Men jag tycker ändå att det är häftigt att Alice kom dagen innan pappa, det värtsta är att jag inte ens har varit på hans grav sen han fyllde år. Vi var på bb då och det har inte blivit av att jag har tagit mig ner än. Fick frågan om jag hade tänkt på pappa på hans födelsedag? Om jag hade, jag tänkte hela tiden att jag vill ringa till honom och bertätta att han blivit morfar igen till världens sötaste lilla tjej! Me de går ju inte och det kan ja sakna att ta upp telefonen och ringa till honom och berätta saker eller att skicka ett sms till honom. Älskade pappa! Du hade varit så stolt över Alice om du hade levt. På tal om stolt igår gjorde Felix mig stolt som bara den, tårar rann och sen hade vi kalas för honom på kvällen.

Jag är inte längre en social rolig tjej utan bara en mamma men världens stoltaste dock så det väger upp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0