Hostmedicin och Grease

Idag blev det en tidig morgon, låg alla tre i sängen och tittade på julkalendern, Felix vaknade strax innan och kom in och väckte oss, det var viktigt att komma ihåg den idag eftersom han blevså besviken när vi missade den igår. Sen åt vi frukost och åkte in till doktorn för Felix hosta. Läkaren visste inte vad det var men han fick slemlösande och luftrörsvidgande hostmedicin. Jag blev nostalgisk när jag luktade på den för den luktade som min vitamin jag drack när jag var liten som hette typ hexavitamin eller nåt sånt. Shit vad jag älskade den vitaminen, var så att jag då gick in i kylskåpet och tog mig en extraklunk då och då ja alltså när jag var liten. Tyvärr var Felix inte lika imponerad som jag, han gillar den inte men dricker den motvilligt. Passade på att skaffa lite hostmedicin till mig med eftersom jag har åkt på samma skit som lillen.

Annars har min dag bestått av handlande och Grease, ja vad gör man inte för att fördriva dagarna? Ikväll är det maraton, först Ugly Betty, Desperate housewives och sen Brothers and sisters. Hoppas att bebisen stannar inne en dag till nu så kan jag spendera kvällen i soffan:) Brorsan är hemma nu med så då underlättar det en del sen med Felix när det väl sätter igång. Jag berättade att Magnus var hemma nu och då sa Felix "Ja då kommer bebisen ut idag!". Han förknippar det nog med att han ska vaktas av brorsan och tycker väl att vi har väntat länge nog nu och vem gör inte det?

annars händer inte mycket alls det är lugnt och skönt och Kim har gjort julfint på de flesta ställena i huset, några till gardiner som ska upp bara. Har köpt en ny stjärna till vårat fönster och det blev superfint för att inte tala om den nya adventsstaken som Kim fixade iordning imorse skitsnygg blev den! Han har öga för sånt där min karl:)

Nu blir det tv för hela slanten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0