Julen närmar sig....

Skrev en blogg här inne redan igår men den försvann då jag var tvungen att lämna datorn för ett tag, jäkla trist men så är det väl ibland. Idag har vi varit hemma hos svärfar och ätit och sen har killarna klätt granen här hemma, en himla fin gran i år måste jag säga. Lagom stor och tät och ja fin helt enkelt. Ska föreviga den på kort såklart. Får lite panik över det här med julafton har inte köpt några klappar alls, eller ja jag har köpt 2 st åt Felix men ska köpa fler imorgon vet vad jag ska köpa och jag är alltid ute sent så jag är van. Annars är det mesta fixat ska storstäda innan med det blir nog på söndag tror jag, sen ska det kokas knäck oxå. Brorsan har sagt att han ska vara tomte i år igen så han var ute på skäggjakt, han tyckte att Felix skulle få en riktig jul, det var gulligt av honom, har ju ingen annan som vill vara tomte och Felix räknar med en tomte så det var riktigt bra!

Var och vägde Alice igår och hon hade gått upp fint och vuxit en cm så nu är hon 56 cm redan. Pratade med bvc sköterskan och hon tyckte att jag kunde ge henne lite ersättning på kvällarna bara för att se om hon sov längre då. För som det är nu har det tagit mig en tre timmar för att få henne att somna på kvällarna och det är lite segt att mata henne så länge. Provade igår för första gången och då sov hon från nio till fyra på natten innan hon behövde få lite mat från mig och det var riktigt skönt så jag kommer nog fortsätta med ersättning på kvällarna alltså annars kämpar jag på med amningen.

Imorgon blir det nog till att handla lite mer julklappar och sen kanske fika med min killkompis som kommer hem från Sthlm i dagarna vi får väl se. Annars lika lugnt som vanligt.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0