Livet med Alice

Jaha då var man tvåbarnsmamma då och det funkar bra. Har varit hemma ett par dagar nu och det fungerar bra här hemma med Alice och med Felix med han är så stolt så och kramar och pussar lillasyster en massa. Än så länge ingen svartsjuka alls från hans håll, han tar det hela med ro och vi inkluderar han i mycket som händer med Alice och det fungerar utmärkt. Hon är fruktansvärt söt den lilla såklart och just nu sitter hon under en filt i sin babysiitter. Nu är hon 5 dygn gammal, 6 dygn ikväll och inatt försvann navelsträngen alltså hon tappade den lilla stumpen som satt kvar. Igår var vi på återbesök på BB eftersom vi åkte hem så tidigt, de tog PKU prov på henne samt hörseltest och en läkarundersökning och allt såg bra ut, skönt det fr alltid lite magknip när sånt ska göras vet inte varför är nog för att jag är livrädd för att det ska vara något fel på henne. Annars funkar som sagt det mesta här hemma hon äter som hon ska men har dock sovit för det mesta de här dagarna men idag är hon lite mer pigg och alert. Enda krånglet har väl varit att det kom lite för mkt mjök på en gång för mig så jag haft riktigt ont och inte vetat vart jag ska ta vägen men det är på väg åt rätt håll nu och fungerar bättre.

Idag är Felix på dagis en stund och imorgon ska han dit med för då är det Luciauppvisning och från början skulle han vara lucia sa han när jag frågade och igår frågade jag om han ville ha ljus i håret också som lucia ska ha och det ville han ha men sen ändrade han sig och skulle vara utklädd till pepparkaka, lite synd egentligen då de flesta andra av hans kompisar ska vara det så det vore kul att spränga lite barriärer och ta dit honom som en fullklädd Lucia:) Men hans väl så klart.

Annars händer inte så mycket här hemma är mest föräldrar nu, jag kim felix och alice här hemma det är riktigt mysigt faktiskt. Jag har sagt det många gånger förut men jag är så otroligt glad över att Kim är hemma med oss hela december det är oerhört skönt., han är verkligen världens bästa. Han är otroligt bra med barnen och fixar mycket med dom hela tiden, jag vet det är en sjävklarhet eftersom han är pappan. Men han är verkligen så bra på alla sätt och vis då han är så snäll och tålmodig med mig med om man säger så, Han är så stolt över Alice och det är så mysigt att se hur fina de är tillsammans. Hon är verkligen lik Kim och Felix men med min hårfärg haha kul att se att nån gen slår igenom haha.

Nu ska vi se lite på film och äta frulle medan det bara är ett barn hemma att ta hand om, får passa på att njuta lite:)

Tack för alla fina kommentarer förresten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0