Typisk tisdag

Varit hemma hela dagen för att plugga och skrev faktiskt klart en uppgift idag så imorgon ska jag skriva ytterligare en eller två vi får se vad jag hinner ska ju jobba på kvällen oxå. Idag har jag förutom att plugga lämnat och hämtat Felix på dagis och småsnäst åt en av hans fröknar som frågade en fråga om jobbet (dagis delar lokal med mitt jobb) och jag kände inte för att ta emot kritik då jag var så trött. Hur som helst jag var inte otrevlig men hon märkte att jag inte orkade prata om det just då, bitch once more I know!

Hur som helst sen åkte jag och Felix buss till stan och träffade Kim och gick till tandläkaren med Felix, han var jätteduktig och berättade om att han brukade borsta tänderna och gapade stort, superduktig var han. Sen när han skulle välja en leksak så tyckte han det var jättesvårt att välja så han sa bara: "Jag behöver inte nåt", "Jag kan inte välja". Tillslut lurade iaf sköterskan på honon en lite för stor ring. Sen åkte vi raka vägen till frissan där vi lät henne klippa bort alla hans vackra lockar, hade ju långt hår förut men nu är han korthårig igen. Han ser ut som en riktigt stor kille nu, och han var så duktig där hos frisören med, satt helt still och pratade med henne och lät henne klippa fritt. Han hade ju så vackert hår killen men han behövde en klippning. Sen åkte vi till Mc Donalds för att fira detta och där åt jag en McBean den nya vegetariska burgaren. Helt okej men dock inte lika god som McGarden var, kommer ni ihåg den som fanns för flera år sen? Den här nya hade iaf fullkornsbröd och det blev lite torrare helt enkelt men det dög i krig. Man äter ju inte på Donken för njutningens skull utan mest för att det går fort, iaf gör jag det. Skönt att äntligen slippa äta deras vidriga sallad. Det är inte sallad i det är stjälkar och smakar beskt fullkomligt vidrig om ni frågar mig.

Annars är det lugnt, läser mina skönlitterära böcker hela dagarna och försöker plugga så gott det går och det funkar i skolan just num borde läsa mer litteratur bara. Imorgon ska jag vara hemma och skriva hela dagen sen jobba på kvällen.

Dags att ta med boken till sängen tror jag och mysa lite.

Kommentarer
Postat av: charlie

tack det samma! har de fått nått som heter mcbean här i stan påp donkan? på tiden de skaffade nått veg. igen!
inte hört nått från grannarna än iaf åhoppas jag slipper det oxå. nu ska jag återgå till arbetet.
puss lover!

2007-01-16 @ 23:13:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0