Livet

Idag var det äntligen lite fint väder, satt ute och läste i körkortsboken. Jajamen nu är det äntligen dags denna bitch ska ta sig ett körkort! På tiden va? Har väntat alldeles för länge men no more. Pappa har kört på mig kors och tvärs varje vecka men det är det slut på nu och jag behöver verkligen ett eftersom vi bor på landet. Sen vill jag inte sitta hemma och vara mammaledig en gång till utan tillgång till bil, inte en chans. Så idag har jag läst en hel del och faktiskt lärt mig en del nytt och det jag inte förstod frågade jag Kimpa om. Annars har dagen varit väldigt lugn. Åkte ut i skogen och letade kantareller med mamma, Kim och Felix och vi hittade en del faktiskt. Jag hade tydligen ganska bra svampögon. Felix tyckte det var helmysigt i skogen, blev dock lite trötta allihopa för vi gick en bra bit, men det var skönt. Felix blev lite besviken då vi inte lagade till några kantareller ikväll, vi hann inte så det fick bli pizza istället men imorgon har jag lovat honom att laga någon form av kantareller.

Som sagt det var ju fint väder på förmiddagen så vi skulle ha åkt till stranden, men det blev alldeles för molnigt senare sen så det blev att gå till skogen istället. Nu är Kim i stan på bio och jag har precis lagt Felix för natten så nu blir det nog till att sitta på msn och prata med tiki och lail i telefonen sen, tur man har dom som räddning för kvällen.

Imorgon ska jag ha en stor bakdag tror jag och baka bullar, paj, kakor mm om det inte blir alldeles för fint väder då håller jag mig nog utomhus. Har hittat massa fina mammaklänningar på en sida på internet, funderar på att beställa så jag har nåt anständigt att sätta på mig på begravningen om inte annat.

Skriver inget annat om pappa eller så denna gång då de e lite snok på gång och så och man inte ens kan lämna en "beklagar sorgen" kommentar, tro inte att jag inte vet vem du e. Är rejält jävla trött på människor som är egoistiska just nu. Är så jäkla besviken på många i min omgivning, folk jag känt i 10 år som inte ens kan skriva ett beklagar sorgen sms, jag vet att det inte är lätt men ett sms hur svårt e de? Och en annan kompis som jag lyssnat på i ett års tid som sagt som inte ens kan fråga tillbaka i ett sms hur det är med mig. Hon skrev att det var så där med henne men vi får prata en annan dag. Okej sa jag. Hon skulle bara veta hur jag mår, jäkla ego alltså jag spyr! Nu vet jag att jag gnäller men detta är min blogg och jag får gnälla hur jävla mycket jag vill. Sorry men så är det. Nu ska jag ta min negativa anda och ringa upp lail och få mig några smågarv.

Ha det gott och lev väl!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Taaaaack = ) Läs om min lyxdag jag haft idag!

2007-07-23 @ 15:29:05
URL: http://bruno.webblogg.se
Postat av: Kerstin

I KNOW!!
Du ska få fina bilder av mej såklart! Ha det i kantarellskogen, arvet
måste ju gå vidare!! kramar

2007-07-23 @ 15:29:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0