Lösenordsskyddat från nu

Idag har vi varit i Karlstad och handlat en massa kläder till Kim och Felix. En del begravningskläder tyvärr men det måste vi ju ha så är det ju bara. Själv så har jag fått en kjol på posten som jag ska ha på begravningen. Kommer att hämta ut den imorgon tänkte jag. Sen handlade vi även en massa nya blommor till köket och vi slängde äntligen bort de gamla blommorna som stått halvdöda alldeles för länge nu. När vi kom hem så åt vi pizza och hade fredagsmys med Felix, en mysig kväll helt enkelt.

Nu ikväll så mår jag så där, är väldigt ledsen. Saknar pappa så himla mycket och begravningen närmar sig med stormsteg och det ger mig magknip. Det kommer att gå bra men jag kommer självklart vara ofantligt ledsen. Fan vad jag saknar dig gubbe! I går var vi hemma hos mamma och Felix badade i mormors badkar. När han badade sa han "Mamma när jag badade här i förrgår då fanns morfar". Han har inte riktigt koll på det här med tidsperspektiv än men visst har han rätt sist han badade här så fanns morfar. Det gör så ont att pappa ska missa hela Felix uppväxt, det är så jävla sorgligt. Vet ju hur mycket han avgudade min lilla Felix. Morfars stolthet helt klart.

Nu är det så här att jag har bestämt mig för en sak. Jag kommer att lösenordsskydda min blogg. Syftet med denna bloggen är helt enkelt att jag själv bearbetar saker och ting som jag är med om dagligen och så där. Jag tycker om att blogga det är terapi för mig och jag känner att jag vill kunna skriva ännu personligare och då är inte innehållet i dessa bloggar för allas ögon tyvärr.

Känner själv att det här verkar självupptaget och konstigt men jag har en del att bearbeta speciellt efter det här med pappa och så och då behöver jag få skriva precis vad jag vill, tycker och tänker utan att behöva tänka mig för vem som kanske läser. Jag vet en del av er som läser min blogg härinne men det finns även en del människor som läser som jag inte har en aning om vilka det är, alltid trevligt det men jag vill ändå begränsa den. Det svåra när man skriver blogg härinne är att man inte har en aning om vilka som läser den överhuvudtaget en tjusning i sig men inte just nu känner jag.

Ni som vill fortsätta läsa den kan maila till mig så får ni lösenordet. Detta gäller även er som jag inte känner om ni har nåt intresse av att läsa den vill säga hehe. Det är även med hänsyn av min familj jag gör så här och för att jag själv ska kunna fortsätta skriva en personlig blogg. Vill ni läsa så maila mig på [email protected] så mailar jag tillbaka ett lösenord till er. Kommer kanske inte ha den hemlig för all framtid men för ett tag iaf.

Tack för alla rara kommentarer jag fått efter min pappas död! Det betyder oerhört mycket för mig. Puss!

Kommentarer
Postat av: Anna

Tänker på dig... Här kommer en fin text som en kompis skrev efter att hennes mamma hade gått bort.. Puss o kram Anna
"Alla säger åt en att tiden läker alla sår, men det stämmer inte. Det bildas en skorpa på såret och ibland går skorpan upp och varar sig. Därför går saknaden och ledsamheten i perioder."

2007-07-28 @ 17:40:51
URL: http://annis79.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0