Sanningen

Se sanningen i vitögat, lära känna mig för den jag är. En av anledningarna till att jag ska ha hemlig blogg numera är att jag ska kunna vara mig själv. Visst har jag väl varit det i mina bloggar förut, men kanske inte riktigt så här utan smått mer förfinad. Men nu är det slut på det. Jag ska vara ärlig och ironisk och sarkastisk som jag kan vara annars i livet. Jag älskar mitt liv och känner mig nöjd med det mesta, men inte allt så klart och det jag inte är nöjd med har jag en förmåga att klaga på. Hemsk jag vet, fruktansvärt ibland. Men mitt humör påverkas av mitt sinneslag så klart och ibland blir det gnäll och ibland är allt gulligt och fint. Bara för att jag kan vara hård betyder inte det att jag är elak på nåt vis, kanske ibland men för det mesta är jag väldigt trevlig och snäll mot människor. Tillmötesgående helt enkelt, kom ihåg det när jag gnäller för mycket haha.

Igår var jag på 25-årsfest hos en av mina närmaste vänner. Det var trevligt och mysigt. Vi var ett glatt litet gäng som satt och pratade, åt och drack lite (jag drack juice) det spelades musik och så där. Eftersom jag ska vara ärlig numera ska jag väl erkänna att musiken inte alls var min smak, och t.om hemsk bort emellan, men det spelar ingen roll. Eftersom jag var nykter ville jag inte skrika och önska big ones och use your illusions (?) så det gick bra ändå. Tror alla utom jag och Linda var nöjda. Sällskapet var så bra så musiken kom undan med det. Kvällen bjöd på en del intressanta diskussioner och jag sa väl för mycket som vanligt trots mitt nyktra jag, vem behöver alkohol för att prata för mycket? Inte jag iaf det kan jag intyga. Ett av ämnena vi (jag) diskuterade var folk som är som jag sa "korta i huvudet" vet inte om vi kom fram till så mycket. Men min vän Tina frågade mig om jag tyckte att hon var kort i huvudet, hon brukar fråga om jag tycker det jag tycker om henne eftersom jag är i opposition liksom, men vill bara en gång till förtydliga att NEJ jag tycker verkligen inte att du är kort i huvudet. Det har jag aldrig tyckt! Jag är stolt över dig och jag älskar dig vännen! Senare drog vi ner till stan. Löning och stattshotellets nyöppning gjorde att stan var full av folk för en gångs skull, sommatider va? Flickorna gick ut och in på statt medans jag och Linda efter några raggarundor åkte hemåt mot bushen igen. Tack för skjutsen raring!

Idag ska vi åka till stan och handla lite mat och hämta brorsan som kommer hem från Göteborg igen. Ska även hämta ut den jäkla kjolen som jag ska ha på mig på pappas begravning. Vill inte ha den men måste ju ha nåt att sätta på mig så är det ju bara.

Nu kom busingarna hem så jag får hålla koll på dom och sen blir det till att åka. Bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0