Sommar, sommar och sol....?

Äntligen lite sol, har faktiskt solat en kvart utomhus idag tro det eller ej! Kvällen nu blev fin faktiskt oxå men tror inte att det är så värst mycket värme ute. Vet inte riktigt vad jag har hittat på sen sist jag skrev, men diverse dagsutflykter har det blivit, ett dopp i poolen och en del arbete här hemma (utfört av sambon så klart). Han håller på att ta bort stenen nu, den är nästan borta men det är åtskilliga lass kvar att köra med släpet för att bli av med allt. Sen ska vi fixa hallen oxå och ta bort 2 garderober där så vi får plats med en större skohylla och en riktig hatthylla nu har vi bara krokar och det funkar inte för vi har alldeles för många skor och kläder för att det ska gå och snart blir det ju fler kläder med för den delen. Så det blir till att riva bort dom och lägga nytt golv där. Finns alltid att pyssla med om man är husägare så att säga.

Igår fyllde älsklingen år, så nu är han lika gammal som jag hehe. Så igår vart det en massa tårta och grillad mat med familjen, sånt är alltid trevligt. Imorgon kanske det blir en sväng ner till Hova riddarvecka om vädret tillåter, får hoppas det. Annars är det dags för en tripp till Kolmården på lördag och söndag, vi stannar över en natt den här gången. Vet att vi alltid åker dit men det är dit Felix vill så. Det eller Liseberg, och med lite tur hinner vi med Liseberg oxå en gång till denna säsong. Får se vart vi mer tar vägen under sommaren någon mer tripp ska vi väl hinna med hoppas jag.

Annars händer det inte så mycket, hoppas vi får bättre väder snart som sagt så man kan cykla lite och åka till stranden och sånt som man ska göra på sommaren, njuta av denna underbara årstid så att säga.

Idag har jag och Kim varit förlovade i 9 år förresten, shit vart tar tiden vägen? Känns bra i vilket fall som helst. Är glad att jag träffade honom han är förmodligen den snällaste och gladaste och raraste kille man kan ha (iaf enligt mig, eller i mitt liv).

Nu ska jag gå och se på film med honom. Ha de gott!

Kommentarer
Postat av: Linda

Jisses!! 9 år? Du, det var inte dåligt det =) Kramar från Linda!

2007-07-12 @ 07:59:54
Postat av: Kerstin

ENJOY Kolmården..! Kram!!

2007-07-13 @ 00:43:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0