Ultraljud

Dagen har gått fort kan jag lova. Vaknade 20 i 6 då Felix behagade sig att komma över i våran säng med sin kudde under armen. Jag älskar Felix och ska självklart gå upp med honom men innan sex går jag inte upp när jag är ledig så är det bara. Det fick bli en film så mamma och pappa fick nanna vidare en stund, själviskt? Ja kanske men det bjuder jag på. Sen bar det iväg till karlstad för ultraljud, det var häftigt faktiskt. Bebisen röjde runt därinne kan jag lova, vände på sig, flaxade, kliade sig i örat mm full rulle var det. Fick för mig att jag såg en liten snopp men är riktigt osäker visste knappt vad jag såg från och till. Kim tror på tjej och jag tror på kille, den 28:onde november får vi svaret, då är bebisen beräknad att titta ut men jag skulle gissa på att det blir en decemberbebis jag. Fick med oss en halvdålig bild hem, bebisen rörde sig så att det var svårt att få nån bra bild men huvudsaken var att vi fick sen den. Nu ska jag sluta noja med ang. allting och bara vänta på att han/hon kommer ut.


Kom hem lagom till Bolibompa då kom Felix oxå hem hans kompis hade följt honom hem och det hade tagit dom en kvart att gå 100 meter. Pojkarna hade tydligen stannat och snackat med grannen, gulliga dom små liven. Imorgon fyller man visst år, bryr mig inte så mycket hoppas på parfym och pengar bara så blir allt bra.

Nu ska jag prata klart med Linda och sen se på tv. Bye!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Låter härligt med ultraljud : ) Blir väldigt verkligt helt plötsligt, inte sant?
Grattis i förskott.

2007-07-02 @ 21:59:04
URL: http://bruno.webblogg.se
Postat av: Kerstin

Hej! Missade inte din födelsedag! Fick du inte mejl-kortet?? Om ej, Grattis i efterskott! Tiden går fort till nya bebisen nu, kuligt! Take care!! Kram!/Kerstin

2007-07-09 @ 12:46:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0