Världens lyckligaste mamma

Snart slutet på denna vecka, iaf på vardagarna sen kommer helgen muchos nice. Imorgon går jag sista dagen i skolan sen är jag ledig hela sommaren ända fram till slutet på augusti kommer bli skönt men kanske lite långtråkigt.

Har haft en härlig dag idag, Felix har varit fullkomligt underbar. Han plockade en blombukett till mig förut ute i trädgården och han fick ihop till en fin liten bukett sen plockade han en åt pappa oxå, det måste ju vara rättvist. Igår satte vi upp poolen och det tog flera timmar att fylla den och sen när den var full så insåg vi att den stod alldeles för snett för att det skulle funka så det var bara att tömma ut alla 6000 liter vatten i trädgården. Men Felix hann bada (i sina nya badbyxor) innan vattnet försvunnit ut, det var precis svinkallt i vattnet men han var i säkert tio minuter i sträck. Tillslut var han så kall så han kom upp.

Börjar få ordning därute i trädgården nu, eller ja det ska rensas och fixas och resten av fontänen ska tas bort, men det är riktigt jäkla mysigt där ute nu när det blommar och är grönt. På sommaren har vi en väldigt bra trädgård med buskar och träd och mysiga krypin. Ingen insyn alls nästan och Felix älskar att vara därute och han går aldrig från gården och ut på vägen, väldigt skötsam faktiskt.

I helgen blir det till att få upp poolen på riktigt, ska pallra upp med sand och grus under så den kommer jämnt. Sen kanske en sväng till Göteborg på fasters kalas och Liseberg, men jag hoppas inte på för mycket men det skulle vara himla roligt alltså. Annars blir det nog till att påta i trädgården finns en del att göra trots allt.

En annan härlig sak som händer är att jag tror att jag känner små puffar inifrån magen. Jag vet att det är tidigt men det måste nästan vara det jag känner. Dom säger ju att man känner tidigare som omföderska och jag går ju snart in i vecka 16 så omöjligt är det väl inte?

Nu ska jag sätta mig och plugga på den sista uppgiften i denna kurs. Adios!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Härligt att du börjar känna små puffar från magen : )
Kolla här: http://se.babycenter.com/pregnancy/fetaldevelopment/16weeks/

2007-06-08 @ 09:07:22
URL: http://bruno.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0