Och konserten var...?

Snart helg! Längtar en del efter det, finns så mycket jag måste hinna med. Måste verkligen hinna med att städa hela huset noggrant innan det gror igen. Jaja tänkte jag skulle uppdatera lite om en del saker.

Shakira: Konserten var bra, hon kom in barfota på scenen som en självsäker liten tjej. Sjöng vackert och rörde höfterna frenetiskt. Otroligt skicklig var hon, och hon (dansade)? med brösten med det såg väldigt läckert ut, sen spelade hon flera instument och dansade runt. Talangfull och musikalisk ut i fingerspetsarna. Men det var bara Hips don´t lie som fick upp mig i verklig stämmning och då var konserten slut efter den, lite synd. Resten av resan var mysig, sov ju på vandrarhem och åt en del gott och bara umgicks. Det var nice!

Annars har jag praktik just nu och det känns bra faktiskt, längtar tills jag har ett eget jobb att gå till känner jag. Vill engagera mig mer än det känns som att jag tillåts, och ungarna och de flesta ur personalen är fantastiska. Mycket uppgifter att ta tag i men det ska gå bra det är jag övertygad om.

Nu över till ett annat viktigt ämne. Felix, min son mitt allt. Igår när jag kom hem från jobbet så låg han och sov i Kims knä i soffan, då hade han tydligen vaknat flera gånger och varit hysteriskt ledsen. Tillslut fick han sova i våran säng och det funkade bra. Imorse när han vaknade var han på dåligt humör vilket inte är vanligt. Sen när vi hämtade honom på dagis idag så frågade jag där hur det hade gått och då sa fröken att han hade varit så fridfull och glad hela dagen men direkt när vi kom hem började det igen det dåliga humöret. Jag misstänker att det är hans mage som krånglar igen. Kommer inte ens ihåg när han gjorde nummer 2 sist lillen. Vi bestämde oss för att ge honom microlax som vi hade köpt hem och förklarade pedagogiskt vad vi skulle göra. Felix var tapper och gick med på det efter ett tag. Hur som helst inget kom nästan inget fram och inte ens efter att ha gett honom dos nummer 2 så hände det nåt. Ursäkta utförliga beskrivningen men han lider verkligen av det och vi måste gå till läkaren. Hur är det ens möjligt att det blir så efter 2 microlax? Hoppas han mår bättre imorgon. Önskar jag kunde ta bort all hans smärta.

Nu ser jag fram emot helgen...

kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0