Senaste tiden

Dags för en blogg igen. Livet har inte varit jätteroligt senaste tiden en del uppgångar ja sånt som sker då och då i ens liv ni vet. Sen har lillen varit sjuk en massa. Först fick han magsjukan förra veckan och kräktes en hel natt och nu har han fått en förkyldning och hosta som tillslut nu blev en öroninflammation. Så i natt har han hållit oss alla vakna men som tur var så fick vi en tid till doktorn nu i eftermiddags och där fick han pecillin som han ska äta i fem dagar. Känns bra så kommer han snart bli frisk igen.

Imorgon ska jag gå ut och äta med några kompisar, det ser jag fram emot, har varit hemma ett par veckor nu och behöver ut och socialisera mig med omvärlden lite. Slutar på jobbet på onsdag och vet inte om jag får vara kvar sen till hösten eller inte. I skolan är det en massa pluggande att göra som jag inte riktigt orkar med nu men det ordnar sig tillslut så klart.

På tisdag fyller Felix 4 år! Förstår fortfarande inte hur fort tiden kan gå, han ser fram emot kalaset och all grön tårta som han ska äta. Ska fixa hans presenter i helgen när lönen kommer. Sen blir det kalas på tisdag. Skulle ha åkt till Liseberg på söndag men det blir inte av pga av sjukdom och andra saker så det blir väl till att fira mammsen litegrann.

Annars e de dvala. Finns en del andra saker jag oroar mig för, men ska iväg till läkare och kolla upp det på tisdag så får man klarhet sen efter det, känns bra och skrämmande på samma gång.

Nu ska jag gå och boka bord och ha filmmys med familjen. kram!

Kommentarer
Postat av: charlie

jag tror hallonkakan hade varit god om jag hade droppat att ha så mycket ströbröd ser fram emot ikväll bruden! kram c

2007-05-25 @ 15:55:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0