Bebisen ligger som den ska

Idag är det en bra dag, mycket bättre än dagen igår. Igår gick jag och Felix varandra på nerverna. Idag fick han gå tillbaka till dagis ett par timmar och det gjorde honom gott. Själv så åkte jag till BM. Där gick det oxå bra. Har gått upp 10 kg nu mindre roligt men de försvinner förhoppningsvis sen när bebisen kommer ut. Min BM kollade hur bebisen låg och fick ta hjälp av en till BM och båda konstaterade att H*n låg med huvudet neråt precis som den ska. Var väldigt skönt att höra, sen pratade vi igenom graviditeten och förlossningen lite. Sen drog jag ner på stan och träffade Jea, vi åt lunch och snackade bort lite tid. Sen åkte jag hem och lade mig och vilade sen hämtade jag Felix. Ikväll är det tv:n som gäller mina 3 favoritserier i rad:)

Har varit uppe på vinden och hämtat ner en massa bebiskläder. Hämtade ner storlekarna 50-68 och jisses va kläder han hade Felix när han var liten och va snyggt allt var. Luktade dock inge vidare så de åkte ner i maskinen, men det var roligt och jag satt länge och väl och sorterade upp de små tröjorna, byxorna och strumporna. Helt otroligt att man kan vara så liten egentligen. Har iaf massa med pojkkläder så blir det en pojke som jag tror så är det lugnt, blir det en tjej så får vi åka och handla en del sen när hon tittat ut men vi har en del till att börja med iaf och det är bra. Kim är nästan klar i hallen med, så snart kan vi börja möblera den och bebisrummet kommer bli mysigt som sjutton. Förhoppningsvis kan vi börja med det redan i helgen.

Helgen som var innebar fest, först med mina klassisar och sen hemma hos Charlie, muchos trevligt. Blir att äta ute denna vecka och fira sistnämndas födelsedag:)

Nu blir det tv och kvällsmat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0