Kissen är sjuk:(

Vilken dag säger jag bara. Vaknade tidigt imorse av att Felix stod vid fotändan av sängen som en liten gestalt, jag blev lite rädd för jag brukar alltid vakna innan han kommer in i vårat rum. Jag brukar höra när han klättrar ner för stegen i sin säng men inte denna gång. Efter att ha tjatat om att han måste kissa så fortsatte vi sova en liten stund. Vaknade igen av att mamma ringde och väckte mig 7.50, somnade om sen vaknade vi båda två (jag och Felix) av att Kim ringde och väckte oss. Han sa att jag skulle hålla ett öga på Fleeze. Tydligen så hade Fleeze kissat ner sig i hallen när Kim skulle åka till jobbet imorse. Jaha tänkte jag here we go again. Jag och Felix gick upp och letade reda på Fleeze och Felix hittade honon snabbt liggandes i hallen. Tänkte fort att det är bäst att ringa till veterinären eftersom detta har hänt förut och det är lika bra att försöka att få med ett urinprov. Satte katten i handfatet i badrummet och försökte få honom att kissa men han njöt bara av att jag klappade honom och somnade mitt i handfatet istället. Efter många om och men kissade han ner sig igen i hallen och jag gjorde mitt bästa för att suga upp det så gott jag kunde med en liten spruta, men eftersom han hade sprayat i stort sett varenda klinkers i hallen så var det svårt, fick upp ytterst lite. Kim kom hem från jobbet och stoppade katten i buren sen bar det iväg. Lämnade av Felix hos Tina eftersom han inte kan vara ute bland folk med sina vattkoppor (tack för hjälpen vännen) sen åkte vi till veterinären. Dom var glada över att vi fått med oss lite urin. Dom klämde och kände på Fleeze och kollade urinen som visade på en massa kristaller. Inte bra alls, men de kunde inte göra någon odling så dom vet inte riktigt hur allvarligt det är. Vi fick med oss antibiotika och ett foder som han ska äta en månad eller tills det är slut som ska lösa upp kristallerna sen ska han fortsätta med ett foder som ska motverka kristaller som man sen kan ha som vanligt foder till alla katter, så det får nog bli så. Ett tag köpte vi ju alltid ett dyrt och bra (?) foder till katterna men har slutat med det av någon dum anledning. Hur som helst det här fodret ska bara Fleeze äta alltså det första fodret. Så nu ställer vi fram kattmaten endast när dom små liven ska äta och Fleeze har fått sin egen skål. Dock fick Tyra nos på den och satte i sig mer än halva, men imorgon får jag ha bättre koll. Så nu ska vi ge lillen antibiotika och specialfoder och hoppas på det bästa. Vi skulle återkomma om det inte blivit bättre men samtidigt är det svårt att se då han alltid kissar utomhus. Men jag hoppas på det bästa.

Hur som helst när vi ändå var i Karlstad så passade vi på att åka och hyra en bilbarnstol, sen handlade vi lite och hämtade ut mediciner på apoteket sen slängde jag i mig en sallad eftersom jag inte hunnit äta nåt alls. Hem till Tina och hämtade Felix och sen hem för att packa upp och ha fredagsmys och svulla i oss en massa onyttigt:(

Försökte se Idol men Felix krånglade då han oxå har problem med kisseriet, trodde först att det var pga en vattkoppa som sitter olägligt och kan så vara men jag börjar fundera om det inte är nåt annat då han ibland får ont när han kissar och bara gråter och gråter när och innan det ska ske. Så här hemma har vi toalettproblem om man säger så. Det var så sorgligt idag när han bara grät och grät och sa att han inte ville ha koppor mer. Jag lider med honom men samtidigt så ser det ut att bli bättre, nu har nog alla kopporna kommit upp och en del börjar se bättre ut så jag hoppas snart han blir helt frisk så han kan återgå till dagis lite mest för sin egen skull så han slipper sitta hemma och ägga med mig hela dagarna.

Så denna dagen har varit lång och jag har lätt spenderat över 2000 kronor på 2 timmar, det är dyrt när djuren blir sjuka. Hur som haver pengar är bara pengar. Mer bekymrande är att min lärare aldrig hör av sig och ger mig en tid att ta igen det jag ska ta igen, samt omtentan och rädslan för att bebisen ligger fel. På tisdag får jag min dom. Men det är då och nu är nu. Imorgon ska jag hem till Sofia och träffa f.d studiegruppen igen, sen ska jag försöka hinna med en inflyttningsfest hos fröken C, vi får väl se om den ekvationen går ihop. Får sova över i stan sen antar jag. På söndag är det farsdag, ett annat sorligt ämne som får tas upp i nästa blogg. Men iaf så blir till att åka upp till graven och lägga en blomma sen hem och äta nåt gott och tårta och fira Kimpa som är världens bästa pappa han med så klart.

Nu ska jag sova, imorgon är en annan dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0