Negativ skit

Någon som vill byta med mig? Någon som vill komma hit och vara mammaledig istället för mig? Jag vet att jag återigen gnäller men jag säger ju det att detta är inget alls för mig. Jag blir bara tokig och irriterad. Jag hatar att bara gå hemma och dra det är inget för mig som sagt. Idag har Felix varit på dagis som tur är, men vi går på varandra här hemma. Jag tappar tålamodet och han oxå. Blir galen när han inte lyssnar på mig. Vill vara en bra mamma och ha gott om tålamod och så men det blir bara fel och jag tappar tålamodet. Vill bara krypa ner i sängen och gömma mig och glömma omvärlden för ett tag. Vill inte laga lunch och middag varje dag och försöka variera maten jag vill inte! Fan alltså va dumt det här är jag har knappt varit hemma i 2 veckor och är redan så här less på det. Vad är det för fel på mig? Varför kan jag inte vara som alla andra som är avundsjuka på mig och som mer än gärna skulle vilja vara hemma? Snart är det dags att förbereda middagen och jag har ingen aning alls om vad jag ska laga.

Tänkte ha fixat här hemma idag men har inte fått något alls gjort. Kim ringde och tyckte att jag kunde strunta i att städa och vila mig och äta och se på film istället, dammsuga kunde han göra. Rart av honom och det ledde till att jag medan Felix var på dagis låg och sov i en timme, sen såg på underbaraste "The holiday" älskar den filmen. Sen åt jag nudlar, kakor och choklad. Hälsosamt leverne va? Detta kommer inte sluta bra kan jag lova.

Längtar efter december då kommer Kim vara hemma med mig i en månad och sen kommer bebisen förmodligen då. Är 2 veckor kvar idag så vi får väl se.

Satan vad jag gnäller jag inser det men är bara så himla ledsen och saknar pappa massa idag. Och till råga på allt kom det en snubbe hit och ville prata med unga människor och barnfamiljer jag öppnade dörren rödgråten och fattade noll. Han skulle komma tillbaka sen när Kim hade kommit hem vi får väl se vad han ville. Kim har inte tid för han ska sätta upp lister och jag ska laga mat. Får väl röja upp här hemma lite innan om jag orkar får se. Nu ska Felix vara med och skriva så det är bäst att sluta skriva nu orkar inte idag.

Kram! (detta skrev Felix)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0