Vardagsgnissel

Ringde nyss och pratade med en fröken på Felix dagis och imorgon ska han få gå tillbaka till dagis. Oerhört skönt måste jag säga både för honom och för mig. Skönast för han antagligen. Han är frisk nu och vattkopporna har torkat och ser fina ut. Han har sovit hela nätter i sin säng flera dagar nu och mår bra igen. Förvisso har han en del prickar kvar men de har torkat och är skorpor iaf och hon sa ju själv att han fick komma så. Hur som helst skönt ska det iaf bli. Idag har inte varit någon bra dag, jag försöker att vara en bra mamma men mitt tålamod tryter och hans med, vi har umgåtts intensivt i 1,5 veckor nu och han behöver komma iväg och få leka lite.

Ska till BM imorgon och kolla hur bebisen ligger, känner mig lite lugnare nu faktiskt, tror bebisen ligger rätt eller någolunda rätt iaf men jag vet ju inte än men får förhoppningsvis svar imorgon. Bara jag slipper snittas så är jag nöjd. Det är min största skräck alltså och det menar jag.

Här hemma går det framåt iaf mycket tack vare att min sambo är så jäkla duktig. Tapeterna är på plats och i lördags lade han golvet, så igår åkte vi och handlade lister och skrivbord och så, när listerna sen är på plats så blir det till att möblera och sen göra datarummet till bebisrum. I love my handy man kan jag lova:) Ja det händer saker här som tur är.

I lördags var jag ute och svirade, först till karlstad och hem till Sofia, det var jättetrevligt men det kändes konstigt  när dom satt där och pratade om skolan, även fast jag bara har varit borta i en vecka så hängde jag inte alls med och det är jobbigt för mig när jag inte har koll. Saknar skolan och alla klasskamraterna väldigt mycket. Att sitta hemma och glo är inte min grej, ska inte klaga vet att hur många som helst skulle vilja byta med mig, jag är konstig jag vet. Totalt översocial!

Fleeze mår lite bättre tror jag han äter antibiotika 2 ggr om dagen och specialfoder och det får han i 2 omgångar per dag för annars så äter han upp hela dagsransonen på en gång. Men det är svårt att veta oxå eftersom han är utekatt och gör alla behov utomhus men vi får hoppas att det blir bättre. Svårt bara att hålla alla katter med mat eftersom ingen skål får stå framme och Tyra är sur och vill ha Fleeze mat hon kan jag lova, den var godare helt enkelt, gräset är grönare på andra sidan. Idag ställde Felix fram maten till Fleeze och till Diza och nu väntar han bara på att jag ska ge Fleeze hans medicin så han kan ge honom mat sen.

Från en sak till en helt annan och en knäpp sak med kanske. Funderar på om jag fått en hjärntumör eller så. Har väldigt ont i örat och upp mot näsan. Kan nästan inte höra några ljud alls får skitont och speciellt inte samtidigt om Felix tjatar samtidigt som radion spelar musik så är det helt kört sen. Jag om någon borde ju åka på detta. Pratar i telefonen flera timmar om dagen och alltid i en trådlös och de strålar ju som fan. Eller så är det nån annan skit. Är brun i ansiktet med det är skumt, ser ut som jag har brunkräm ibland. Knepigt eftersom jag inte solat en sekund. Nu lät jag dramatisk tror väl inte på fullaste allvar att jag fått en hjärntumör men men man vet aldrig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0