Helgen

Vart ska jag börja tro? Kanske där jag slutade sist helt enkelt. I helgen har det hänt grejer. I fredags var det urnnedssättning av pappa, det var vackert och fint. Han har fått en jättefin gravplats faktiskt. Sen åkte vi iväg och åt ute, åt en massa gott och blev mätt som få. I lördags var det dags för klassfesten det där 10 årsjubileumet, vi åkte ner på förfest redan innna fyra. Det var trevligt och man fick träffa en del gamla klasskamrater. Var inte jättemånga som kom, men det var kul att träffa dom som dök upp. En kille har jag inte sett en gång sen vi slutade för över tio år sen så det var trevligt, många kramar blev det. Sen åkte vi en buss in till stan och satte oss i lokalen för att äta och dricka gott. Gott var det och mätt blev man, var ju buffé men efter en kvart eller så, plockade dom bort maten, inte vad jag kallar buffé kanske, jag var iof mätt men ändå. Sen var det kaffe och mintkaka i ett annat rum, helt plötsligt upptäckte jag en del termosar och en kartong med små små mintkakor. Eftersom vi betalat 370 spänn för kalaset så satte vi i oss en hel del kakor vid mitt bord. En dj var där och spelade gamla låtar som var populära på den tiden vi gick på högstadiet typ "Cottoneye Joe", en del dansade. Inte jag dock dansar aldrig nykter som låten med Uggla. Inte full heller för den delen:) Efter ett tag lämnade folk stället för att dra vidare till statt som för första gången på länge kunde höja sin medelålder ett snäpp. Vi vandrade ner till stan men åkte hem istället. Förresten den där intrigen jag hoppades på inträffade givetvis, shit vad jag älskar att ha rätt!

I går gick jag och Felix på tipspromenad, sen hem och sov middag och vidare till mamma för att äta mat sen hem och sova ännu mera middag, var helt slut igår. På kvällen hade vi familjemys och såg på film ihop. Slutsatsen är att jag har haft en väldigt bra helg. Ingen matte har nästan blivit räknad men men så är det ibland. På onsdag har jag mattetenta och har en del ångest över den, har räknat hela dagen i skolan idag och imorgon ska jag sitta hemma och räkna så mycket jag orkar. Sen kommer jag att gå sdt på onsdag och göra mitt bästa så får det gå som det går sen. Blir det omtenta så blir det, i så fall lördag den 24:e fyra dagar innan BF, blir spännande det här.

I natt inträffade något otäckt, precis när jag skulle somna in så började jag hosta och få upp en massa saliv nästan som att jag skulle spy och kvävas samtidigt, sen hände detta 3 ggr i rad precis när jag skulle till att somna. Jag fick lite ångest och gick upp och öppnade dörren och fick lite luft. Sen fick jag ont i magen men då kunde jag ta samarin och novalucol så det gick över, men jag fick sitta uppe ett tag och skaka först. Otäckt som fan hoppas det inte inträffar igen. Kim hade målat inomhus igår fick för mig att det kunde bero på det?

Annars är det lugnt på de flesta fronter faktiskt, 5 veckor kvar tills bebisen ska komma ungefär. Folk tycker att jag är väldigt stor och att det ser ut som att bebisen ska ploppa ut när som helst. Som den gamla klasskamraten sa "Är du inte lite rund?" haha jo jag är väl det.

Nu ska jag försöka räkna några tal matte innan det är kvällen. Kram!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Ha en bra kväll! :)

2007-10-22 @ 18:33:34
URL: http://sannakumlin.blogg.se
Postat av: johanna

uschanemejen jag sitter också och räknar matte. Visst är det boring? Och det här är ändå matte A liksom det torde jag väl klara av men nja...
Guuud vad nyfiken jag blev på intrigerna du skrev om :P hahah! På klassfest kan allt hända. Var det samma som Hc & Trisse var på?

2007-10-22 @ 20:19:54
URL: http://bruno.webblogg.se
Postat av: Svenne

Hejsan, har kommenterat här en gång förut, ville bara säga tack för en trevlig och läsvärd blogg...

2007-10-23 @ 21:17:48
Postat av: Bea

Lycka till med tentan! kram

2007-10-24 @ 15:32:18
Postat av: Maria

Sanna: Tack så mycket!

Johanna: Ja det är jobbigt med matte, men du ska se att du fixar det. Visst är det skoj med intriger e skoj i vis mån hehe. Och visst var det samma klassfest som Hc och co var på. Följde med han till statt men lurade iväg hem istället, börjar nog bli gammal för man är trött på kvällen hehe. Ta hand om dig!

Svenne: Tack för din kommentar, det glädjer mig att läsa:) Hoppas allt är bra med dig!

Bea: Tack kära du. Hoppas du mår fint!

2007-10-24 @ 17:13:48
URL: http://mariia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0