Tentan är över:)

Tentan idag gick inte helt fullkomligt åt h-vetet som jag tidigare förutspått. Jag vet inte om jag skrapade ihop nog med poäng för att få ett godkänt men kanske, det kan vara på det berömda men hur som helst så känns det skönt att det är över och att jag gjorde mitt bästa. Fanns en fråga jag inte svarade på hade absolut ingen aning om vad hon menade med den. Frågade henne en snabbis och hon sa att jag nog missat den föreläsningen och då gav jag upp direkt. Kan ju inte sitta och gissa mig fram. Hade med mig grymt mycket massäck till tentan iaf eftersom jag skulle missa lunchen, mest drycker iof fick i mig smörgås och lite godis resten fick jag släpa med mig hem igen. Typiskt mig att ladda upp som inför vintern eller så hehe. Sen åkte jag hem till Krille och hälsade på Charlie en sväng och såg hennes nya stora lägenhet, sen tog vi en lunch på stan, jättetrevligt så klart!

Imorgon har dom Prins och Prinsessfest på Felix dagis, dom har det istället för Halloweenfest så jag gick iväg och köpte honom en fin dräkt. Köpte egentligen inte någon kungadräkt utan det var mer en ja jag tror dom kallade den för gladiatordräkt, men den såg ut som nån blandning av kungadräkt och riddardräkt. Han var så nöjd så, sen ska han ha en jättefin krona som Kim har gjort åt honom så det blir nog bra. Han ser fram emot denna fest. Men ack va sliten han är, han är helt utmattad lillen. Kom till våran säng mitt i natten häromnatten och hade växtvärk och var ledsen. Han fick sova hos oss och det tog väl en halvtimme eller nåt och så kissade han ner sig, så jag hörde hur det plaskade på golvet under oss. Så jag fick väcka alla och Kim fick krångla med att ta bort allt från sängen madrassskydd och allt och tvätta och bädda rent, sen dess var han väl sliten för igår hämtade jag honom på dagis och han skrek och grät hela vägen hem. Lade sig ner på asfalten och grejer. Men jag höll minen och tog det lugnt och när vi kom innanför dörren kunde vi kramas och lugna ner honom. Samma sak ikväll efter middagen så skrek och grina han som besatt och inget var bra. Skulle ha duschat men struntade i det och gör det imorgonbitti i stället. Så jag satsade på att få honom i säng och fick det runt sju så nu ska han förhoppningsvis vara utvilad imorgon:) Att ens rara lilla pojke kan förvandlas till ett monster så snabbt, det är ganska otroligt men men så är det ju för alla föräldrar.

Kollade på barnkläder idag förresten det skulle jag ha låtit bli man blir ju för fasen alldeles sjuk av det och vill köpa hela affären. Har bara köpt ett enda plagg till denna bebis och det blir nog lugnt tills vi ser vad det är för sort, är det en pojke så har vi kläder så det räcker och blir över ett tag. Kommer ju köpa en massa ändå sen det är ju oundvikligt.

I helgen blir det lugnt, ska plugga inför en annan tenta som vi har om en vecka då blir det en didaktisk sådan. Men annars blir det lugnt eventuellt köpa tapeter och hälsa på svärfar.

Har verkligen inget vettigt att skriva här, mest rappakalja tycker jag. Ska sova nu oxå börjar bli dags för det. Numera är man ju trött och tjock mest hela dagarna:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0