Trött

Det här blir ingen kul blogg. Är trött och irriterad för ovanlighetens skull:) Åkte hem tidigt från skolan idag för att vila och räkna matte. Var så trött så det var svårt att stå upprätt. Längtar efter min ledighet, även fast jag inte gillar att vara hemma så ska det bli skönt att vila ett par veckor. Behöver det jag är så slut. Dagen började illa när jag satte mig brevid fel person för att äta frukost i skolan. Jag kräks på henne, orkar inte lyssna på henne. Jag vet att jag kan prata en del jag med, men inte som henne. Inte om vad min mamma och pappa och resten av den jävla släkten säger. De jag satte mig brevid sa inte ens hej till mig för att dom var så upptagna med att lyssna på henne. Själv kändes det som att huvudet mitt skulle sprängas. Hade ni varit med hade ni förstått vad jag menat. Åh tröttsamt!

Sen hade vi matterepetiton som att inte hjärnan hade nog ändå, men men får väl se vad som händer med denna tenta. Känns som att det kommer gå åt helvete ärligt talat. Finns så mycket som jag inte alls har koll på, skulle ha räknat idag men nu måste jag laga middag igen för han är inte hemma än. Sen är det min läggning och duschning av Felix och i helgen ska jag bort på kassfest och en annan grej så vette fan när jag ska hinna. Är så förbenat trött på kvällarna med så det är sanslöst. Kan inte den här bebisen komma ut snart? Har ont i blygdbenet så jag tror det ska gå av, vankar som en anka och ständigt trött haha. Nej då den får gärna stanna hela tiden ut i magen för annars hinner vi inte klart med allt som ska göras.

Ikväll blir det matteräkning, ska inte ens sätta på tv:n eller sitta vid datorn utan ska nagla mig fast vid köksbordet tametusan. I helgen är det klassfest som sagt om jag ska skriva om nåt positivt. Kommer nog bli kul att se alla igen, kommer bara sitta och observera hela kvällen tror jag. Blir spännande detta. Jag och Linda hoppas på en intrig men vilken kan jag inte skriva här, får väl se om det blir som vi vill haha.

Nu ska jag laga mat till fatte. Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0