Back in business

Dags för en blogg igen, var ett tag sen jag skrev här nu. Har inte hunnit eller rättare sagt inte orkat. Har ju börjat skolan nu, det har gått bra men jag är trött på kvällarna kan jag lova. Är inte van att gå upp halv sex och ge mig iväg, men det är skönt att komma tillbaka till vardagen igen. Läser matte och det känns okej, kommer bli en del att plugga men det får gå. Kul att träffa alla klasskamrater igen oxå för den delen. Igår avslutades veckan med att klassen åkte till Boda borg, det var verkligen jätteroligt. Vi kämpade men ingen förutom en i våran grupp var en riktig kämparande. Vi andra gav upp ganska fort när det inte funkade och gick vidare. Dock gick jag ut lite för hårt och idag har jag minst sagt ont i kroppen. Jag kröp i smala gångar och drog mig upp på halkiga uppförsbackar och kämpade hårt och lagkamraterna fick dra upp mig ibland, så idag har jag ont. Min slutsats är att Boda borg är skoj men inget för en som är i sjunde månaden helt klart. Får åka dit en annan gång när man är mer fit for fight.

Idag tog vi oss en tripp till Karlstad för att kolla på en centraldammsugare men en del affärer var stängda eftersom vi kom iväg lite sent, sen tänkte vi kolla in nya Ikea men det var fullt på parkeringen och kö för att ens komma in så vi struntade i det, åker en annan gång i stället. Skulle ändå inte handla nåt just nu, ska köpa golv där om ett tag dock men det kan vänta. Sen åkte vi och handlade en massa, bla kattmat som vi hade slut på. Katterna har suttit och skrikit vid skålen hela dagen stackarna. Och Tyra har skadat benet, vet inte vad det är med henne men det är riktigt svullet och dant och hon kan knappt stödja på det lillan. Får väl se om det ger sig inom ett par dagar, ingen idé att åka till veterinären med henne ändå, dels kan dom inget göra sen så är hon så jäkla livrädd för buren och att åka så hon blir helt crazy stackarn, bara hoppas det går över helt enkelt.

På tal om skolan förresten så har det löst sig nu, jag ska gå klart den här första mattekursen som slutar i början av november, sen har jag studieuppehåll tills nästa november, men ska in och läsa en kurs som jag missade förra året i maj, en kurs på fem veckor då det jag ska göra är att skriva en uppsats. Sen fick jag höra av mig till skolan ifall jag ville börja redan i april, men det känns lite tidigt så vi får se sen måste jag ju läsa uppsatskursen så det räcker nog. Eftersom Kim ska vara pappaledig så får jag väl kanske jobba lite emellanåt, vi får se det löser sig nog. Men det var skönt att det klaffade med kursen för det blir nog ganska lagom för mig att gå hem då, ungefär tre veckor innan bebisen kommer, skönt att hinna vila upp sig lite.

Ikväll blir det film och ostbågar, igår såg jag Prison break sen däckade jag i sängen runt tio hehe. Har lagat ett hål hos tandläkaren med förresten, ännu en utgift:( Nu har jag nog fått med allt som hänt sen sist:) Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0