Skit!

Åh jag är i en sån himla svacka just idag. Skit, piss helvete precis så känns det. Denna blogg kommer att bli gnällig i allra högsta grad så den som inte orkar med det gör bäst i att sluta läsa. För det första så har jag bråkat en del med en i min närhet och det tär en jäkla massa, vi är inte alls överens och jag vet inte hur vi ska bli det, eller ja det komemr vi väl att bli men just nu funkar det inte alls. Sen fick jag mina matteböcker jag har beställt idag, men då ligger det bara med en i försändelsen istället för två och det kommer ta en vecka till eller så för att få nästa som jag egentligen behöver redan nu eller egentligen för en vecka sedan. Sen tittade jag i boken och jag spyr! Så jäkla svåra tal vet inte alls hur fan detta ska funka. Har svårt för matte och den här matten såg inte rolig ut alltså det säger jag bara. Sen finns det inget facit alls där bak så jag kommer ju aldrig lära mig räkna detta. Sen är det en massa vi ska ha räknat och läst i skolan och jag har inte ens börjat så jag vet inte hur detta ska gå. Fattar inte hur jag ska överleva dessa veckor och varför jag valde den här svåra matten istället för matte mot förskolan där jag har min praktik. Blir galen på detta, har inte heller någon som helst motivation när jag snart ska vara mammaledig iaf. SKIT!

Sen missar jag en massa arbete med studiegruppen nu när jag är hemma och är magsjuk, vilket för övrigt oxå suger en hel del, jag är på bättringsvägen men har ingen som helst aptit, visserligen bra för alla kilon men ändå:) Sen får jag antagligen inte vara kvar på mitt jobb, de söker nya folk och sista dagen var i fredags att ansöka och sen ska det väl intervjuas mm så vi får väl inte reda på svaret än på någon vecka och fritidsgården skulle egentligen ha öppnat igår. Sen om det nu kommer ny personal så kommer vi säkert få lära dom hur allt funkar däruppe och vart vi har alla grejer och så där för det har chefen våran inte den blekaste aning om, det är också segt. Vill så gärna vara kvar men kan inte påverka resultatet på något sätt. Älskar mitt jobb och efter att ha varit där i 5! år så svider det en del i hjärtat att få sluta.

Mer att gnälla på? Ekonomin kanske som vanligt, fast den börjar arta sig lite då det iaf är lite pengar på väg, men jag måste ta mig i kragen och ringa till FK för att se hur det blir med min mammapenning. Sen ska jag städa, plocka tvätt och diska här hemma som vanligt. Ibland önskar jag att jag hade råd med hemhjälp:)

Annars så var vi och gjorde hörseltest på Felix idag, det var utan anmärkning och han var jätteduktig, vi var endast där för att Felix hade just haft öroninflammation när vi var på 4-årskontroll så då hörde han sämre med ena örat men nu var det som vanligt igen precis som vi antog.

Nu ska jag sluta gnälla, det kommer att kännas bättre snart, men det är så skönt att få gnälla av sig i bloggen för det känns bättre direkt efter att jag har skrivit. Allt löser sig men matten blir en svår nöt att knäcka helt klart men det ska gå!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ohh då är vi 2 Maria.. jag fattar inte heller matte men ska läsa upp både A och B nu i höst. Sen har jag ju tråkig kör-teori jag måste klara av också. Finns annat man hellre måste göra när man ska plugga.. typ rensa avloppet kan ju verkligen inte vänta ;)

2007-09-05 @ 17:11:26
URL: http://bruno.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0