Socialt liv vad är det?

En fråga jag ställer mig är hur jag ska hinna med socialt umgänge under den närmaste tiden? Idag har jag suttit och räknat matte från 11.00-20.00 och det enda som jag tog uppehåll för var för att laga lunch och äta samt lägga Felix en snabbis på kvällen+ duscha honom med. Har suttit i stort sett hela dagen sen när jag var klar med matten så satte jag mig och läste didaktik. Måste lägga ner mig i denna kurs annars ror jag aldrig hem ett godkänt så är det bara, Så här mycket som jag pluggar nu har jag då aldrig pluggat förut, inte någonsin. Sen när denna kurs är slut så är det tre veckor kvar tills jag ska få bebis, får väl passa på då om jag orkar. Jag känner mig nöjd när jag har pluggat helt klart, men hinner ju inte med nåt liv förövrigt.

Var iaf på Ikea igår och handlade golv sen åkte vi hem till mamma och åt middag, sen hem och fick besök av svågern och vi åt tacos och tittade på film. Idag avnjöt vi en Beckfilm man måste få sitta i soffan lite. Ena sekunden var det så lugnt hemma och vi satt själva jag och Kim sen 2 sekunder senare så dröser det in två fyraåringar och helt plötsligt är det slut på friden haha.

Nu är det snart dags för sängen igen, ska upp 5.30 som vanligt imorgon och bör få lite sömn för att orka med morgondagen. Dock så hör jag ett underligt ljud utanför fönstret, Fleeze hör det oxå, men jag ignorerar det och går til sängs ändå. Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0