Helg

Äntligen fredag och äntligen helg! Det har varit en väldigt härlig dag! Fick faktiskt sovmorgon också, fick sova ända tills 7.45 och det är sovmorgon för mig. Då vaknade Alice och Felix vaknade strax därefter och kom inknatandes till oss. Alice somnar vid sju varje kväll och sover bra på nätterna numera vaknar nån gång och äter men det märker man knappt av för både hon och jag somnar om snabbt. Efter frukosten dammsög och moppade jag huset och sen åt vi lunch och drog iväg till lekparken med A och barnen, det var trevligt men blåste lite kallt inte alls lika varmt som igår, inte ens i närheten.

Nu varvar Felix ner med en film efter att ha lekt hela dagen, snart kommer Kimpa hem och helgen kan börja på riktigt. Vi har knappt några planer alls denna helg, imorgon kommer en kompis till Felix hit och ska leka och sen blir det väl till att veckohandla. Funderar på att köpa mig en ananas till lördagsgodis. Det är så jäkla gott med färsk ananas alltså! På tal om ananas såt går det faktiskt bra med min viktnedgång, jag är motoverad och äter inget godis eller annat onyttigt alls men borde börja skriva upp mer vad jag äter så jag har ännu mer koll men annars funkar det bra som tur är.

Igår var det ju så underbart väder så vi gick faktiskt ut och spelade fotboll en stund på kvällen, det har vi inte gjort sen förra sommaren, underbart att våren äntligen är här! Sen försökte jag se på efterlyst men jag vet inte vad det är med efterlyst eller torsdagkvällar i allmänhet men jag somnar jämt i soffan. Somnar i första pausen och vaknar när fråga GW är i slutet av programmet, det slår aldrig fel. Fast igår somnade jag till och från under hela programmet helt otroligt.

Nu ska jag städa lite i Felix rum (lovade han att hjälpa honom) 3 pojkar har röjt därinne så det behösv kan jag lova.

Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0