Husdjursmässa och inventering på vinden

-Pappa jag är här nu! Min dag började med att Felix klättrade upp på Kimpa i sängen imorse, sen var morgonen i full gång. Har varit på husdjursmässa på Hammrö idag, det var trevligt. Så vi har tittat på djur och åkt karuseller (Felix) samt hoppat hoppborg, sett riddare och ätit på Max. Favoriterna idag var den jättehöga hoppborgen man fick klättra upp i för att sedan åka ner på en lång hög kana och ormarna. Det var Felix favoriter jag var mest glad över att få komma hemifrån lite. Nu sover barnen och vi ska snart bege oss till höffa, tänkte hinna med ett litet inlägg först bara.

Hade hoppats på att träffa flickorna en stund denna helgen men det verkar inte bli så, nästa helg kunde inte lail så bra men M kunde då, jag kan nästan jämt men på nåt sätt ska jag lösa den här ekvationen, mitt sociala har bestått av min egen och Kims familj de sista helgerna, trevligt för all del men jag vill ha brudarna med, vi har ju så förbaskat trevligt när vi ses!

Imorgon blir det tipspromenad sen ska vi antagligen träffa Kims familj igen. Har förövrigt gjort nåt som inte jag brukar göra. Har varit uppe på vinden och rivit runt lite. Har grävt bland alla otaliga kassar med barnkläder, det är en hel del kan jag lova. Felix har verkligen haft hur mycket snygga kläder som helst, massvis som nu bara ligger däruppe. Jag vet att Alice är en liten tjej som kanske klär bäst i rosa men nu var jag där och sållade ut en del av Felix gamla kläder som hon kan ha här hemma. Jag vill så klart helst ha tjejkläder på henne och det har jag men det kan inte skada att använda lite av hans gamla snygga kläder, spara lite pengar hehe. Nej då men att byta med och så. Tog ner en jättefin tunnare overall en lila faktiskt, den hade Felix ett par veckor när han var liten och den passar henne fint nu, den köptes innan Felix kom och den som köpte den trodde nog vi skulle få en tjej eller ansåg att den kunde passa på både pojkar och flickor. Genus är ju på modet nu så nu agerar jag lute medveten mamma här hemma. Felix har en docka han leker med ibland (Lisa) och Alice får ha blåa kläder blir suveränt det!

Nu ska jag gå till höffa ska bara välja film först, har en trave brevid mig med en tio filmer i eller nåt, hoppas på nåt romamtiskt drama men det finns det väl inte haha.


Kommentarer
Postat av: Tezz

Jag njöt oxå å få komma hemifrån idag...
Vi får se till å ses med våra små barn nån dag...
Hör av dig då du e inne i stan..
KRAM

2008-04-19 @ 22:18:21
Postat av: Sara

Vilken underbar dag!! Ni måste haft det mysigt på tipspromenaden. Vare brasträff eller har de gett sig med det nu? Det där om vargen som du skrev i förra inlägget, den nyheten läste jag in för taltidningen i Tisdags kväll så jag satt oxå och funderade över vad som hade skrivits där. Ha en fortsatt bra dag. Nu ska vi dammsuga bilen (har dammat och tvättat av den) och så ska vi dra till stadsbondgården! kram o sköt om er

2008-04-20 @ 14:52:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0