Söndag

Kom precis hem igen efter att ha gått denna veckas tipspromenad och inte vinner jag denna gången heller, går mest för motionens skull. Gick med Alice och mamma idag eftersom Felix har lite feber och är snorig. Han väckte mig imorse och sa att han nog var sjuk och jag frågade varför han trodde det och då sa han att det hade varit en förskräcklig natt haha vart får dom allt ifrån? Alice sover ute i vagnen och Kimpa klipper gräset och Felix leker så nu har jag lite tid för mig själv det är skönt. Idag blir det dammsugning av huset annars matlagning ovh allmän slappt. Igår var det rätt slappt med, jag satt ute och halvsov i solen, sen på kvällen tog vi en skogspromenad hela familjen, vi gick längs vägar och stigar. Diza hängde oxå på, sen stannade vi vid en bäck och pojkarna byggde en fördämning. Sen hem och åt kvällsmat lade barn och såg på film, så vi hade en härlig familjedag igår. Synd bara att jag glömde kameran som vanligt.

Imorse när jag vaknade låg Diza mitt på bordet, inget ovanligt direkt men sen när Kim tog kort på henne såg jag att hon låg i brödkorgen, den katten har verkligen konstiga sovställen. Andra favoritställen är på en högtalare eller på räkningarna mm. Sen var det även smutsiga fotspår genom hela huset skulle gissa på att Diza är den skyldige. Tyra väckte mig genom att skrika och tala om att hon hade en råtta med sig in, vilken hon i sin tur lämnade död på vardagrsumsgolvet och där tog Fleeze över och drog råttan till mattan för att börja snaska av dennes huvud. Men det satte jag stopp på genom att skrämma ut kattskrället. Man blir smått trött på han, härom dagen så satt Tyra som vanligt och väntade på mat vid skålen och när Kimpa hällde upp ny mat så kom så klart Fleeze dit och knuffade bort henne som vanligt, sen hällde kIm mat till Tyra brevid men Fleeze trodde som vanligt att gräset är grönare och knuffade åter igen bort Tyra, sen öppnade Kim ett glasspaket på diskbänken då flög Fleeze dit på två röda för att försöka få sig nåt men blir bortknuffad och sätter sig på andra köksbänken och börjar kräkas en massa. Då har han hetsätit så mycket så han kräks och det är inte första gången vill jag lova, Fleeze i ett nötskal verkligen. Igår hörde jag hur Fleeze pep olyckligt och gick och kollade efter honom då hade han hoppat upp i Felix loftsäng och satt där uppe och grinade. Han är intensiv och mattokig och jobbig katten men kan inte tänka mig ett liv utan trollet ändå, han är riktigt söt faktiskt, väldigt speciell kisse. Brukar följa med till dagis och hämta Felix och sen lägger han sig i mitten av hela barnaskaran för att få sig så mycket kel och smek som möjligt:) Nog om de fyrbenta nu.

Är kapris äckligt? Hade tänkt att laga en kaprissås idag men jag tror jag struntar i det för de jag har pratat med gillar det inte, jag ska inte äta det men hade tänkt bjuda Kim på det men kanske ska låta bli.

Nu i veckan händer det inte så mycket, ska hem till svärfar på Valborg och elda brasa som vanligt, men annars blir det lugnt. Sista veckan Kimpa jobbar sen är han pappaledig i fem veckor sen. Funderar på att boka in en resa till Sthlm då, kan vara bra att göra det innan jag börjar med uppsatsen. Sen ska det bli dop, kalas och kanske Liseberg med så maj är rätt fullbokad som det är.

Nu ska jag ta mig en banan och börja se över det här med matlagningen för dagen.....

      Tagen på bar gärning

 Fontänen är på plats hittade dock inte klockan (fattas rosor och lampor runt)

 Så här såg den ut förut med vattenfall och grejer men den sprack så Kim
                                    slog sönder den.


Kommentarer
Postat av: Bea

HaHa vilket sött kort på Diza när hon ligger i brödkorgen. Katter är för roliga! :D

2008-04-27 @ 15:30:37
Postat av: Anonym

knaskissen då=) De är allt lustiga!! Vad duktig du är som är ute o knatar o går. Du hade dött om du hört hur mkt skit jag smällt i mig i helgen. man mår inte bra efter det inte.. hu.. men jag får ta tag i det hela längre fram. Hur mkt har du tappat nu?! du är jätteduktig, kämpa på!!

2008-04-27 @ 20:20:27
Postat av: Sara

haha ja det var jag som skrev inlägget..
5 kilo är ju jättebra!! va härligt! Ha de så gött idag!

2008-04-28 @ 12:47:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0