Ångvälten Alice

Dagen har jag fördrivit i grannstaden där jag shoppade lite och jag har nyss duschat Alice och jag längtar efter kvällen som bara den. Älskar när det är tyst och lugnt i huset, det är riktig njutning. Men jag älskar när barnen är vakna med såklart. Kimpa har varit hemma två dagar nu för att han varit dålig och vi har haft det riktigt mysigt. Och Alice nu är det fart på henne, hon kryper inte men hon drar och trycker sig fram och är rätt så snabb, tar sig runt i huset på sitt egna lilla vis skruttfian, så jäkla söt är hon! Men nu blir det ett pass alltså men så är det ju med barn.

Sen idag blev jag så glad att jag nästan fällde en tår. Tyskan blev fälld! Jag var rädd att hon skull gå fri med tanke på att det saknades viss teknisk bevisning men samtidigt finns det ju massvis som talar för hennes skuld. Själv är jag övertygad om att det var hon, allt talade ju för det och det är ju inte vem som helst som går in och slår ihjäl två små barn svartsjuka eller inte. Jävla idiot! Underbart skönt att hon inte slapp undan.

Jag känner ju 7 st som ska ha barn nu har två fått och båda två blev flickor, så jäkla kul! Grattis grattis! Ska bli kul att se vad de andfra får.

Nu ska jag se på dvd, har ju fortfarande inte nån tv :(


Kommentarer
Postat av: ....

tack tack

2008-08-26 @ 22:17:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0