The costume makes the clown

Uj uj nu är jag helt slut! Kom hem runt halv sex och sen dess har jag: fixat mat åt och matat Alice, lagat mat åt oss, plockat i och ur diskmaskinen, fixat välling åt Alice och lagt henne och sen vikt in 5 maskiner med tvätt så nu är jag svettig och trött. Men skönt trött, snart blir det film, Kim ska bara lägga Felix först.

Idag har vi varit i Ölme och ridit på shetlandspony (Felix), vi åkte dit och mötte upp Mia och Tobbe med barn, så vi snackade och fikade lite medan barnen red och lekte. Det var trevligt och fint väder ända tills det började ösregna då åkte vi hemåt. Igår var vi och handlade växter till det stora akvariet, skulle köpa fiskar med men Kim kunde inte bestämma sig för vad han ville ha. Så vi åker dit snart igen, jag är rätt klar över vilka fiskar jag vill ha, synd att jag inte får plats med fler bara.

Alice är förresten på riktigt god väg att börja krypa, hon ställer sig ju i krypläge och idag satte hon sig sedan upp flera ggr och hon knuffade sig bakåt uppe i krypläge, hon är på gång och hon tar sig fram. Idag när Fleeze satte sig i närheten så fick hon fart och drog sig fram så en del fart på henne är det. Snart får vi häcken full med henne då hon är så klåfingrig och är på allt. Bebisar är ju såna, men Felix var det aldrig några sådana problem med, ja inte speciellt men hon ska ha tag i allt så då får man vara med hela tiden.

Imorgon blir det till att städa och baka, Mia med familj kommer nog på besök.















Kommentarer
Postat av: mitha

Gud sikka godingar du har!!!!!!!



Ja det var skoj igår, seg och trött idag dock....tur det dröjer tills nästa gång;-)



Hoppas du haft en fin helg



kramar mitha

2008-08-17 @ 20:06:35
URL: http://www.himmelohelvete.se
Postat av: Tina

Jag tycker allt att den bedårande tösen liknar sin mamma mer och mer <3

2008-08-18 @ 11:45:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0