Välkommen till världen lilla vän!

Nu äntligen är det klart! Igår kväll fick jag ett meddelande att lilla bebisen är född. Det blev en flicka, en liten Mika! Är så glad för deras skull, vilken lycka! Har inte hört nåt om vikt eller hur det gick eller så men det får jag uppdatera mig om sen när dom kommit hem och hunnit vila upp sig lite. Tänk min kompis har fått barn, min äldsta kompis eller den kompis jag känt längst, Vi blev kompisar redan när jag var fyra år och hon tre, det ni! När man talat om trollen, fick just ett mms med bebis och jisses vad lik mamma sin hon såg ut att vara :)

Den här mamman är helt slut och har kramp i armarna kan jag säga. Vi var ju på fest igår och hade med oss vagnen så den var kvar i bilen imorse och bilen står utanför Kimpas jobb. Så jag fick bära Alice till dagis och sen hem och visst det är tur att vi bor så nära dagis men Alice är en mycket tung ung dam och jag är en mycket svag kvinna så jag var helt svett när jag kom hem. Inte nog med det, när vi kom till dagis insåg jag att regnkläderna var hemma så jag fick gå och hämta dom och gå dit ännu en gång, denna gången hade jag ringt hem mamma att passa Alice. Nu ligger lillan och jag ska sätta mig opch äta lite nyttig frukost framför tv:n tror jag.

Kommentarer
Postat av: A-K

Hej Maria!!! Vad tror du vår kära Lail får, flicka eller pojke? Hälsningar A-K

2008-08-22 @ 10:56:37
Postat av: Maria

Hej A-K! Hmm det är svårt det där, har alltid trott att Linda ska få en flicka först men nu är jag osäker, kan lika gärna vara en pojke. Vet inte riktigt vad jag tror än. Vad tror du själv?

2008-08-22 @ 16:45:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0