Nyår??

Det här med nyår har gått och blivit ett litet dilemma för mig. Eller snarare det här med att det ska firas och vart. Vi är hembjudna till Mia och Tobbe och även hem till Linda och Humpe. Från början lockade Mia med att det skulle vara barnvänligt där, det skulle komma 6 andra barn än våra. Men nu är inte fallet så längre utan det blir i så fall våra barn och två bebisar. Hos Linda är det heller inga barn och det är ju inget konstigt med det. Men ska vi åka som familj så blir det tråkigt för Felix om det inte kommer några barn alls. Vi kanske kan få mamma att vara barnvakt men det är inte alls säkert eftersom jag är ute i sista stund. Vi kan åka med barnen och sen ta oss hem efter ett tag, Alice kommer behöva sova eftersom vi lägger henne vid sjutiden annars. Jag har även fått tillåtelse av Kimpa att åka hemifrån själv opch fira nyår med mina vänner. Men det känns ju faktiskt inte helt okej att lämna familjen så där på nyår och allt. 
Vad ska jag göra?

1. Åka till Mia och Tobbe
2. Åka till Linda och Humpe
3. Vara hemma

? 

Snälla kan inte nån ta ett beslut åt mig! Jag kan inte sånt här. Det här med att ta beslut är inte riktigt min grej faktiskt.

Bilder från dagen:

     

     

Kommentarer
Postat av: Anna

Sånt är svårt när mn inte riktigt vet va man vill... Så känner jag med idag... Antingen sitta hemma med min karl som jag fira nyår med första gången ihop o sen åka till en jobbarkompis.. men de locka mest åt att sitta hemma o mysa med min karl... Hoppas du väljer rätt... Gott nytt år...

2008-12-31 @ 05:35:44
URL: http://annis79.blogg.se/
Postat av: Tina

Gud vilken söt familj du har...kan inte säga det nog många gånger tror jag...

Skönt att du tagit ett beslut, och det låter som ett väldigt bra beslut!Du får hälsa familjen så mycket.

Gott nytt år på er gumman!

2008-12-31 @ 12:05:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0