Piip

I morse när jag stod i duschen och hade schampo i håret så hörde jag ett pipande. Insåg snart att jag hade glömt att stänga av min väckarklocka och att den nu pep 9 minuter senare.Så jag traskade ut ur duschen och in i sovrummet och frågade Kim om han inte kunde ha stängt av den (innan barnen vaknade). "Jag visste inte att det var din klocka som lät" sa han. För där låg han och sov och hörde väl nåt i sömnen trodde han. Lilla älsklingen, inte ens en bomb skulle väcka honom.

Nu sitter jag hur som haver i skolan, föreläsningen börjar om tjugo minuter och innan dess ska jag äta en smörgås tänkte jag. Funderar skarpt på att vara hemma imorgon, föreläsning hela dagen. Vill vara lite ledig. Sen ska vi på ettårskontroll med pallipallan med och den vill jag med på. Lilla pallan hon fyller ett  år på söndag! Kan ni förstå? Det kan inte jag. Hon kom ju nyss känns det som. Älskade lilla unge, snacka om att tiden går fort.

Kanske åker till Karlskoga efter skolan för att hälsa på Suzy, men jag är inte säker än. Idag är väl egentligen ända dagen denna vecka som det skulle funka att hälsa på henne, och jag har lovat att komma dit. Men som sagt vi får se.

Kommentarer
Postat av: Ida

Ja tänk vad tiden går!

Tycker det känns som att du precis skrev i bloggen och talade om att Alice kommit till världen! :)



Du får ge henne en grattispuss på lördag! :)



Hur mår du annars då??



Kram

2008-12-03 @ 08:37:12
URL: http://wiberg.blogg.se/
Postat av: liiiiiiisa

Heejj, älskar din blogg!:D

kan du fixa design te mej och kommentera:D

puss<3

2008-12-03 @ 17:15:59
URL: http://lisszauh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0