Tristess!

Åh vad gälligt det här inlägget kommer att bli. Varnar er alla! Sluta genast läs om ni inte orkar med gnäll. Bara måste blogga av mig lite innan jag går sönder. Framförallt för Kimpas skull som inte orkar lyssna på min skit och dåliga humör mer idag (han har inte klagat, men jag förstår hur jobbigt det måste vara).

Nu har jag varit hemma i ungefär två veckor. Nu har jag fått nog. Nu är det tråkigt. Jag älskar min familj men det blir långrandigt att sitta här och glo dag in och dag ut. Mitt sociala behov är stort som bara den och min familj kan inte uppfylla det behovet full ut. Jag berundrar er människor som kan sitta hemma med barn och man dag in och ut och tindra och känna er tillfredsställda med det. Själv går jag sönder! Det finns så mycket mer med livet än bara familjen. Vi har umgåtts dygnet runt nu ett bra tag. Inget händer, stiltje, stiltje, stiltje. Så är det ju när man har barn kanske ni tycker och visst är det så men man kan hitta på saker även fast man har barn. Man måste ju inte ge upp sitt liv bara för att man skaffar barn. Jag längtar till och med tillbaka till skolan, så illa är det. Och nu börjar nyårssms:en trilla in. Får frågan om vad jag ska hitta på. Och det vet jag inte. Är hembjuden till M med familj och vi ska väl dit en sväng kanske om vi löser allt praktiskt först. Jag kan tänka mig att bara sitta hemma i soffan hela nyår, jag bryr mig inte om den traditionen tycker bara det är överspänt allt som har med nyår att göra. Men nu är jag så uttråkad så nu skulle jag kunna tänka mig att hitta på nåt. Men kan ju inte lämna min familj på nyår, det förstår till och med jag. Men hur som helst så behöver det hända nåt nu. För mig räcker det inte att sitta hemma med barnen, laga mat och sortera tvätt. Behöver nåt mer hur gulliga barn jag än har. Samtidigt får jag dåligt samvete över att känna så här. Är det för att jag är kvinna? Ska det bästa jag vet vara att sitta hemma med barnen? Nej jag går emot strömmen, jag behöver mer än så. Vuxet umgänge ja tack!!!!!!

Nu ska jag vika en jävla massa tvätt och försöka att hålla mitt humör i tjack. Ska dock försöka få till nån form av socialt umgänge i eftermiddag. Innan jag blir knäpp.

Kommentarer
Postat av: tezz(misskelly/engla_matte)

Hör av dig då du har ärenden till stan,så kan vi ses...=)

2008-12-29 @ 21:22:43
Postat av: Anonym

Låter inte kul att ha tråkigt, men du behöver inte känna dig dum, för att du känner så, det gör vi alla..kram kram

2008-12-29 @ 22:04:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0