Öroninflammation

Det går segt med pluggandet! Finns så mycket annat att göra och det blev ju inte bättre av att jag fick boken i brevlådan idag, Mia boken. Har redan börjar läsa den och skulle helst sitta och sträckläsa. Igår när jag kom hem från skolan så åkte vi hem till Tina på kalas eftersom hon fyllde år. Där fikade vi och umgicks lite. Vi trodde att Felix var bättre eftersom han var feberfri på morgonen, men sen när vi kom hem blev han fort sämre. Då var febern uppe i 39 igen så vi gav honom alvedon och sen fick han sova. Idag hade jag tänkt mig till skolan men jag försov mig, sov så länge så jag hann inte med skjutsen in. Så jag var hemma och läste lite och ringde ett par samtal sånt som jag annars inte hinner med. På eftermiddagen började Felix gnälla på att det kändes som att han hade vax i öronen och ville att vi skulle topsa honom. Men det fanns ju inget vax. Jag började genast misstänka öroninflammation. Nån timme senare började han gråta för att det gjorde så ont. Jag ringde till sjukvårdsupplysningen och sa som det var att han hade ont i örat och haft feber i 6 dagar. Vi fick en tid en haltvimme senare så vi åkte in. Och mycket riktigt det fanns en liten inflammation i ena örat. Doktorn ville ínte ge antibiotika men skulle skriva ut så vi hade ifall det blev värre. Sen lyssnade han på andningen och sen kom en syster och stack honom i fingret och efter det fick vi antibiotika utskrivet direkt för Felix hade en infektion i kroppen precis som jag misstänkte. Det har ju varit ihärdigt det här så det är skönt att han fick medicin så han kan bli frisk snart. Efteråt åkte vi till donken för att Felix hade varit så duktig.
´
Fick frågan om jag ville åka på Beyoncé  i maj. Biljetter släpps på torsdag. Denna kompisen som vill ha med mig tackade nej till Coldplay men det här ska hon på haha. Men jag är inte helt övertygad än. Får se vad som sker.

För övrigt så är det julafton här hemma idag. Iaf för Felix del. Kimpa åkte ner till sin pappa och rensade förrådet på lego och böcker. Så han hade flera kartonger med sig hem och det är skepp och borgar, plattor och vägar och tågbana och jag vet inte allt. Han ringde och sa att vi inte behövde handla mer leksaker till barnen för allt fanns där nere. Så han har sorterat ut lego hela dagen, han har diskat och ska tvätta det nu med, eftersom det var skitigt och så där. Han har hållit på ett par timmar nu. Felix är väldigt lycklig över detta såklart.

Nu ska jag göra en surfrunda och sen läsa min nya bok!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0