Det här med kalas

Har tänkt på det här att våran lilla Palla fyller ett år i helgen. Det här med kalas. Svärmor frågade mig i helgen när kalaset skulle börja, eller när de skulle komma frågade hon och jag hade inget direkt svar på det. Alltså jag har inte ens tänkt på det, eller ja tänkt har jag väl men inte speciellt mycket. Har knappt fattat att hon fyller år, hinner inte med längre känns det som. Sen är jag i skolan hela dagarna och det gör inte saken bättre det heller. En kompis frågade mig nyss hur vi hade tänkt och vi har ju som vanligt inte tänkt. Maria och Kim är inga planerare direkt, men det är ju våran palla som fyller så shame on us! En del planerar ju sånt här in i mista detalj och hyr lokal och bjuder hela tjocka släkten. Det händer inte här. Har knappt nån släkt som vi umgås med så det kommer inte på fråga men däremot har vi en hel del schyssta friends som tur är :) Så nu säger vi så här. Ni kompisar till oss som vill komma och fira våran lilla tjej är hjärtligt välkomna hit på söndag runt fyrasnåret. Det blir inget fancy, men lite tårta och fika och så där. Jag vet att jag är knasig som bjuder folk här, men de flesta av er läser ju här och då går ju budskapet fram iaf :)

Det har förresten varit en bra dag idag, åkte in på föreläsning och kände mig dummast i universum typ, fattade noll av det som Maria gick igenom. Matte är verkligen inte min grej, den här tentan alltså. Klarar jag den klarar jag allt. Men jag har väldigt svårt att tro att det kommer att gå, efter ett par omtentor möjligtvis. Den braiga dagen började när jag satte mig i bussen och åkte mot Krille, sen gick till Chinan för att möta upp Linda och babler. Grisade i oss god lunch sen mötte vi upp Jenny och knallade till bvc och sen babycafét. Jag hänger där utan bebis jag, men jag har ju mina vänner och deras barn med mig haha. Träffade även Jeanette och lilla Mika. Underbara små bebisar! Nästan så man blir sugen, men bara nästan :)

Ett irritationsmoment under dagen var när M messade mig och berättade att V inte skulle komma till grupparbetet på fredag. Vi håller på med ett stort arbete just nu och vi skulle ha suttit med det hela veckan. Vi går ofta halvdagar i skolan och så brukar vi grupparbeta resten av dagen. Men denna vecka har vi ställt in alla träffar eftersom V aldrig kunde. Men eftersom arbetet måste bli gjort så får vi nu offra våran lediga fredag. Vi är alltid lediga på fredagar iaf 8/10 och det behöver man om man ska hinna plugga och komma ikapp. Men nu får vi åka in och sitta våran lediga dag bara för att hon inte kan de andra dagarna. Och nu visar det sig att hon inte tänker komma denna gången heller. Hon var tydligen sjuk, hade 39 graders feber och hosta. Självklart ska hon inte komma om hon är sjuk, men man börjar ju tappa tilliten till henne och tro att hon faktiskt hittar på saker. Detta är irriterande eftersom vi ställt in alla andra träffar för hennes skull. Men sen helt plötsligt så kunde hon komma men bara tre timmar, mellan nio och tolv. Visst det är ju bra men det ger mig ännu mer vatten på min kvarn. Antagligen har hon andra planer och får nu dåligt samvete. Misstänksam jag vet, men hade ni träffat henne hade ni varit det ni med. Och nu när jag ska in på fredag så tänker jag faktiskt ta ledigt imorgon. Det är föreläsning 9-14 imorgon, en gästföreläsare vars bok vi ska läsa till veckan men jag känner att jag vill vara hemma och komma ikapp. En dag/vecka behöver jag faktiskt. Mm så får det bli.

        


Kommentarer
Postat av: Jeanette

vad söt hon är, och stora flickan blir hon, vi kommer jätte gärna, om vi inte gör det så hör vi av oss, vad har den söta i st, känns som kläder är lättast att köpa, eller vet du något hon önskar sig... ha det bäst

2008-12-04 @ 07:47:23
URL: http://nately.blogg.se/
Postat av: charlie

haha sista kortet är ju klockrent! kan nog också tänka mig en tur på söndag. ska kolla med chefen först ;) kraam

2008-12-04 @ 13:03:07
Postat av: Tina

ÅHHHHH Hon är så jäkla söt så jag smäller av!! Jag längtar till på söndag och få krama lilla Pallipall och Felix Flax!! love

2008-12-04 @ 13:33:43
Postat av: Sara

wow vad mycket hår hon har nu=) och redan ett år..shit!!

2008-12-04 @ 13:58:53
Postat av: Anonym

Hello!! Det låter trevligt med kalas! jag kommer! Kramar från Linda

2008-12-04 @ 21:03:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0