Lite allt möjligt

Idag var jag hemma från skolan. Tänkte att jag kanske skulle få något gjort, men det fick jag inte i vanlig ordning. Ringde till Alex för att tjata lite och vi lade på luren exakt tre timmar senare, det går fort när man har roligt :) Sen fick vi stressa lite för Alice skulle in till Bvc på läkarkontroll och vaccination. Och det gick bra, allt såg bra ut och hon hörde det hon skulle höra och hon var på gott humör lillan. Hon väger nu 12 325 och är 80 cm lång. Stora tjejen! Hon sa inte ett ljud när hon fick sprutan heller så det var ju bra. Men med de tjocka låren kände hon väl knappt nåt haha. Efter Bvc åkte vi en sväng till Maxi sen till Jakobs för att handla lite käk, ringde till Tina och frågade om hon ville att vi skulle köpa med mat till henne oxå när vi ändå var i närheten så kunde vi passa på att hälsa på henne med. Hon ville inte ha nån mat men hon ville väldigt gärna att vi kom förbi. Så där spenderade vi nån timme eller så. Kvällen har jag ägnat åt lite pluggande, men inte mycket. Ska ju sitta hela dagen imorgon med gruppen. Blir nog väl. I Helgen blir det kalas annars lugnt.

Är det ett dåligt tecken om man har 4 chokladkartonger i kylskåpet trots att det är tre veckor kvar till jul? Illa!? Var på Maxi idag och de hade ju ett sånt bra erbjudande där man fick en paradisask nästan gratis om man köpte en till fullpris (2 för 69). Gotta love Maxi!

Lägger in underbara bilder på Pallan och Fleeeze. Hon ville så gärna till honom i fotöljen så hon klängde över soffkanten och ner till honom. Igår lade hon sig på Zarah i sängen. Dom är ju mjuka som kramdjur de små.
Kommentarer
Postat av: tezz(misskelly/engla_matte)

Härliga bilder på tösen,tänk är hon redan ett år..

JA tiden går fort.

Ha en bra helg..

2008-12-05 @ 11:38:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0